Noordzee Residence

Een laadpaal voor elektrische auto’s in Dishoek staat bij Brasserie het Strandhuys aan de achterkant van het gebouw. De brasserie is gevestigd op de begane grond, daarboven zijn appartementen van vakantiepark Largo Noordzee Residence. Om de laadpaal te bereiken moet men het vakantiepark oprijden via de Kaapduinseweg. Er is geen slagboom of poort. De receptie van het vakantiepark zit niet naast de poort maar 100 meter verderop. De belangrijkste duinovergang van Dishoek ligt op 100 meter van de laadpaal. Via het voetpad loopt u er zo naar toe.

laadpaal in vakantiepark Noordzee Residence Dishoek bij grand cafe blur
De laadpaal aan de achterzijde van Brasserie het Strandhuys in Dishoek.

Laadpalen Dishoek & Westduin

Een openbare laadpaal dichtbij het vakantiepark is op het parkeerterrein aan de Verlengde Dishoekseweg 17. Dit parkeerterrein ligt onderaan de duinen zodat men binnen 5 minuten op het strand staat. Het Golden Tulip Hotel in Westduin (1200 meter) heeft twee laadpalen op hun parkeerterrein achter het hotel. Vermoedelijk zullen alleen gasten van het hotel hier gebruik van mogen maken. Een semi-publieke laadpaal in Koudekerke is dan een betere keus. Deze laadpaal staat voor de ingang van een vakantiepark aan de openbare weg.

Laadpalen elektrische auto Zeeland

Snelladers Zeeland
Snelladers Goes
Laadpalen in Zeeland

Stedentrip Zeeland

Vlissingen hotels en appartementen, strand Vlissingen, hotel boulevard Vlissingen, Dishoek hotels, Bed en breakfast Vlissingen, Luxe hotels Zeeland, Strandhotels Zeeland, Westduin strandhotel, Cadzand-bad hotels, Zoutelande hotels, Domburg hotels, Middelburg hotels
Tags: laadpaal, Dishoek, parkeerterrein, oplaadpunt, elektrische auto, Westduin, Koudekerke