Snellader Goes


Bij de nieuwe Fast Food Boulevard in Goes zijn 3 snelladers te vinden. Twee snelladers staan bij Agrisneltank (60 kW) waar ook een gewone laadpaal (22 kW) staat en benzinepompen. De groene stroom van Agri komt van coƶperatie Zeeuwind. Bij Adres is Hudsonweg 21, Goes.

snellader mcdonald goes eetplein
De andere snellader (60 kW) op de Fast Food Boulevard is te vinden op de parking voor het McDonalds restaurant. McDonalds heeft ook een snellader in Middelburg.

Fastned – 150 kW

Fastned heeft snelladers bij ‘s-Heer Arendskerke (gemeente Goes) aan weerszijden van autosnelweg A58. Het snellaadstation richting Goes heet Vliedberg 4458. Het andere laadstation aan de overkant (richting Middelburg) heet Selnisse 4458. Op Vliedberg staan 4 CCS 150 kW snelladers en 2 x 50 kW laders CHAdeMO. Op Selnisse staan 2 CCS 150 kW snelladers, 2 x 50 kW laders CHAdeMO, 1 x 50 kW lader CCS en 1 x 38 kW lader type 2)

Shell

Shell heeft ongeveer 40 snelladers (175 kW) op tankstations in Nederland. Shell twee snelladers in Arnemuiden (CCS 175 kW, CHAdeMO 70 kW).

Snel opladen – AC/DC

Met een snellader kan de accu van een elektrische auto binnen 30 minuten opgeladen worden. De laadsnelheid hangt niet alleen af van de laadpaal maar ook van de accu en omvormer in je auto. De gewone laadpalen leveren wisselstroom (AC) en zijn een stuk langzamer dan de snelladers die gelijkstroom (DC) leveren. Met een laadpas kun je bij veel publieke laadpalen terecht. Laadpassen vergelijken loont de moeite want de prijzen verschillen nogal. Gebruik je een app van Vattenfall dan is een laadpas niet nodig maar kun je alleen bij laadpalen van Vattenfall terecht.
Oplaadpunten Zeeland elektrische auto

Snellader Middelburg + Tesla chargers
Oplaadpalen Vlissingen
Oplaadpunten elektrische auto Zeeland
snellader Goes, Fast food boulevard, eetplein, McDonalds, Agri, agrisneltank