Vlissingen hotels en appartementen

boulevard vlissingen met zijn appartementen
Vlissingen boulevard
Wat Vlissingen uniek maakt is de boulevard aan de Westerschelde. Grote zeeschepen naar Antwerpen varen dichtbij Vlissingen. Vanaf de boulevard heeft men een mooi uitzicht op de passerende boten. In het centrum van de stad is de loodshaven. Vanuit hier worden loodsen naar de schepen gebracht en gehaald.

4-sterren hotel Vlissingen boulevard

Er zijn tien hotels en appartementen die direct aan de boulevard liggen. De hotels hebben allemaal een buitenterras met een onbelemmerd uitzicht op de zee en boulevard. Het bekendste hotel in Vlissingen is Amadore Hotel Arion. Dit 4-sterren hotel heeft twee restaurants en een een groot terras dat over de boulevard uitkijkt. De goedkoopste kamers kijken uit over de stad. Het strand ligt voor het hotel. Naar bioscoop Cinecity is ongeveer 7 minuten lopen en naar het centrum is 10-15 minuten. Hotel faciliteiten van Arion zijn een sauna (toeslag), fitness, bar, businesscenter en gratis wifi in het gehele gebouw. Amadore Hotel Arion heeft 2000 reviews (8.0). Net achter de boulevard (op 2 minuten lopen) ligt 4-sterren Hotel Restaurant Piccard. De accommodatie heeft een klein zwembad en familiekamers.
arion hotel vlissingen op boulevard bankert
Hotel Arion Vlissingen

3-sterren hotels Vlissingen boulevard

Iets verder op de boulevard liggen Hotel Restaurant Solskin (609 reviews, 8.1), Hotel de Leugenaar (717 reviews, 7.0) en Hotel Truida (219 reviews, 8.0). Deze 3-sterren hotels zijn kleiner dan het Arion Hotel. De familiekamer in Hotel Solskin is een penthouse suite (135m2) met een woonkamer en twee slaapkamers waarin maximaal 5 personen kunnen verblijven. Er ligt een strandje voor de hotels. Naar het Badstrand is 5 minuten lopen. Hotel De Ruyter (403 reviews, 8.3) kijkt niet uit over de zee maar ligt er slechts 100 meter vandaan.
hotel vlissingen met familiekamer
Hotel Solskin beschikt over een penthouse met woonkamer en groot balkon

Luxe appartementen Vlissingen boulevard

gulden stroom vlissingen
Gulden Stroom (114 reviews, 9.2) is een appartementengebouw aan Boulevard Evertsen. Het gebouw heeft een prachtig uitzicht over de zee en het Badstrand. Dit is het beste strand van Vlissingen met een bemande strandwachtenpost. De luxe appartementen hebben een woonkamer en twee slaapkamers (90m2). De schepen varen hier rakelings langs de badgasten. Dichtbij het gebouw zijn twee grand-cafes met terras. Gulden Stroom is een ideale accommodatie als u een appartement zoekt bij de zee en het strand. Een tweede appartement op Boulevard Bankert is Apartment by the Sea. (17 reviews, 8.8). Dit appartement heeft 3 slaapkamers en biedt plaats aan 5 personen.

Hotel en appartement bij loodsboten

De zeegeul loopt langs de boulevard. De schepen varen soms maar 100 meter van de boulevard af. Meest bekende accommodatie op Boulevard de Ruyter is Hotel de Belgische Loodsensocieteit (602 reviews, 7.9). Dit hotel ligt vlakbij de loodsbotenhaven. Naar de restaurants en cafe’s is 2 minuten lopen en naar het strand zo’n 15 minuten. Het appartement Studio met Zeezicht ligt naast het hotel. Het keurige appartement heeft een prima uitzicht op de zee. Appartement Bellevue (5 reviews, 10.0) heeft een woonkamer met slaapbank en een slaapkamer met tweepersoonsbed.

Hotel Vlissingen centrum

Het centrum van Vlissingen grenst aan de boulevard. Hotel Bonaventure (367 reviews, 8.9) ligt net achter de boulevard en kijkt uit over de loodshaven. Het meest populaire hotel in Vlissingen centrum is Hotel Zilt (986 reviews, 8.3) dat gehuisvest is in 3 historische panden op de Nieuwendijk. Er is tevens een appartement Zilt met 3 slaapkamers. Hotel Ambiente (485 reviews, 8.0) staat schuin tegenover Hotel Zilt en beschikt over een- en tweepersoonskamers. De drie hotels liggen minder dan 400 meter van het Muzeeum, attractiepark het Arsenaal, Carrousel en Reptielenzoo Iguana. Naar het Badstrand is 20 minuten lopen. Voordelige keus is City Hotel (668 reviews, 7.8) midden in het centrum. City Hotel heeft zowel budgetkamers als een deluxe familiekamer met een aparte slaapkamer. Vakantiewoning Oude Markt ligt bij het City Hotel. De vakantiewoning heeft een woonkamer, twee slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. B&B Vierwinden heeft een tweepersoonskamer met terras.

Goedkope hotels Vlissingen

Een goedkoop hotel Vlissingen is City Hostel (461 reviews, 7.2). Deze accommodatie ligt in het centrum van de stad. B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck (860 reviews, 7.2) is een budget accommodatie aan de rand van het centrum.

golden tulip westduin hotel vlissingen koudekerke

Strandhotel achter de duinen

Golden Tulip Strandhotel (1596 reviews, 8.0) is een 4-sterren hotel dat achter de duinen van Westduin ligt. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats met 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Hotel faciliteiten zijn een klein zwembad, sauna, massage (toeslag), bar en een tuin met terras. Het brede zandstrand achter de duinen is kilometers lang. Naar het centrum van Vlissingen is ongeveer 6 kilometer rijden. Alle kamers hebben een Nespresso koffieapparaat. De familiekamer heeft een groot tweepersoonsbed en een grote slaapbank. Op dit overzicht vindt u de meest populaire strandhotels in Zeeland.

Appartement Petruskerk

In de voormalig Petruskerk zijn verschillende appartementen gerealiseerd. Het grootste appartement heeft 3 slaapkamers. De kamers in Woonhotel Petruskerk (117 reviews, 8.8) zijn uitgerust met een keuken, koelkast, magnetron en vaatwasser. De afstand naar het Scheldeplein (A&H) is 700 meter en naar het strand is 15 minuten lopen.

Vlissingen hotels huisdieren honden toegelaten

Veel hotels in Vlissingen laten huisdieren toe. Uitzonderingen zijn het Golden Tulip Strandhotel, Hotel Ambiente en Woonhotel Petruskerk.