Vlissingen hotels en appartementen

Wat Vlissingen uniek maakt is de boulevard aan de Westerschelde. Grote zeeschepen naar Antwerpen varen dichtbij Vlissingen. Vanaf de boulevard heeft men een mooi uitzicht op de passerende boten. De goedkoopste hotelkamers op de boulevard kijken uit over de stad. In de meeste hotels zijn honden toegestaan. Openbaar parkeren is mogelijk bij iedere accommodatie.

Fletcher Arion Hotel Vlissingen boulevard
(1916 reviews, 8.4)

Fletcher Arion Hotel Vlissingen boulevard
Het bekendste hotel in Vlissingen is Fletcher Hotel Arion. Dit 4-sterren hotel heeft twee restaurants en een een groot terras dat over de boulevard uitkijkt. De goedkoopste kamers kijken uit over de stad. Het strand ligt voor het hotel. Naar bioscoop Cinecity is 700 meter en naar het centrum is 10-15 minuten lopen. Hotel faciliteiten van Fletcher Hotel Arion zijn een restaurant, bar, buitenterras, businesscenter, sauna en fitness.

Hotel Piccard Vlissingen
(471 reviews, 8.0)

Hotel Piccard Vlissingen
Net achter de boulevard (op 2 minuten lopen) ligt 4-sterren Hotel Restaurant Piccard. De accommodatie beschikt over een verwarmd binnenzwembad, solarium, en sauna. Er zijn zowel tweepersoonskamers als familiekamers. Naar het Scheldeplein en bioscoop Cinecity is ongeveer 700 meter.

Hotel Restaurant Solskin
(581 reviews, 8.1)

Hotel Restaurant Solskin
Hotel Restaurant Solskin
ligt aan Boulevard Bankert tezamen met enkele andere 3-sterren hotels. Vanuit het hotel heeft men een mooi uitzicht op de Westerschelde waar schepen dag en nacht langs varen. Op de boulevard is eenrichtingsverkeer voor auto’s en geldt een aangepaste snelheid. Solskin heeft naast tweepersoonskamers ook een groot penthouse appartement met 2 slaapkamers en balkon (135 m2). Het restaurant is ingericht in maritieme stijl met keuzemenu’s en specialiteiten. Het ontbijt is inclusief. Huisdieren zijn niet toegestaan bij Solskin.

Hotel Truida
(399 reviews, 7.8)

Hotel Truida Vlissingen
Hotel Truida
ligt aan Boulevard Bankert tussen Hotel Solskin en Hotel De Leugenaar. Het hotel heeft een buitenterras dat bij mooi weer altijd druk bezet is. De tweepersoonskamer hebben uitzicht op zee en de stad. Het ontbijt is exclusief.

Hotel de Leugenaar
(639 reviews, 7.2)

Hotel de Leugenaar Vlissingen
Hotel Brasserie de Leugenaar
ligt direct aan de boulevard en heeft 15 hotelkamers. Er is zowel een overdekt terras als een buitenterras op de boulevard. Voordelige prijzen in het laagseizoen. Huisdieren zijn toegestaan.

Hotel De Ruyter
(334 reviews, 8.6)

Hotel De Ruyter Vlissingen
Hotel De Ruyter
kijkt niet uit over de zee maar ligt er slechts 100 meter vandaan. Het huiselijke hotel heeft 10 hotelkamers waaronder een eenpersoonskamer en familiekamer. Het ontbijt is inclusief. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Luxe appartementen Vlissingen boulevard

gulden stroom vlissingen
Gulden Stroom (114 reviews, 9.2) is een appartementengebouw aan Boulevard Evertsen. Het gebouw heeft een prachtig uitzicht over de zee en het Badstrand. Dit is het beste strand van Vlissingen met een bemande strandwachtenpost. De luxe appartementen hebben een woonkamer en twee slaapkamers (90m2). De schepen varen hier rakelings langs de badgasten. Dichtbij het gebouw zijn twee grand-cafes met terras. Gulden Stroom is een ideale accommodatie als u een appartement zoekt bij de zee en het strand. Een tweede appartement op Boulevard Bankert is Apartment by the Sea. (17 reviews, 8.8). Dit appartement heeft 3 slaapkamers en biedt plaats aan 5 personen.

Hotel en appartement bij loodsboten

Hotel Belgische Loodsensociƫteit
De zeegeul loopt langs de boulevard. De schepen varen soms maar 100 meter van de boulevard af. Meest bekende accommodatie op Boulevard de Ruyter is Hotel de Belgische Loodsensocieteit (593 reviews, 8.1). Dit hotel staat op de foto. Het ligt vlakbij de loodsbotenhaven. Naar de restaurants en cafe’s is 2 minuten lopen en naar het strand zo’n 15 minuten. Het appartement Studio met Zeezicht (89 reviews, 9.4) ligt naast het hotel. Het keurige appartement heeft een prima uitzicht op de zee. Appartement Bellevue (60 reviews, 9.5) heeft een woonkamer met slaapbank en een slaapkamer met tweepersoonsbed.

Deluxe suite in Gevangentoren

Erg bijzonder is een overnachting in de Gevangentoren op de boulevard van Vlissingen. Boven in de toren is de Gevangen Suite die een oppervlakte van 80 m2 heeft. De suite is voor maximaal 2 personen en er is geen lift naar boven (80 treden).

Hotel Vlissingen centrum

Het centrum van Vlissingen grenst aan de boulevard. Hotel Bonaventure (367 reviews, 8.9) ligt net achter de boulevard en kijkt uit over de loodshaven. Het meest populaire hotel in Vlissingen centrum is Hotel Zilt (986 reviews, 8.3) dat gehuisvest is in 3 historische panden op de Nieuwendijk. Er is tevens een appartement Zilt met 3 slaapkamers. De hotels liggen minder dan 400 meter van het Muzeeum, The Gaming en Reptielenzoo Iguana. Naar het Badstrand is 15 minuten lopen. Voordelige keus is City Hotel (668 reviews, 7.8) midden in het centrum. City Hotel heeft zowel budgetkamers als een deluxe familiekamer met een aparte slaapkamer. Vakantiewoning Oude Markt ligt bij het City Hotel. De vakantiewoning heeft een woonkamer, twee slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. B&B Vierwinden heeft een tweepersoonskamer met terras.

Goedkope hotels Vlissingen

Een goedkoop hotel Vlissingen is City Hostel (461 reviews, 7.2). Deze accommodatie ligt in het centrum van de stad. B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck (860 reviews, 7.2) is een budget accommodatie aan de rand van het centrum.

golden tulip westduin hotel vlissingen koudekerke

Strandhotel achter de duinen

Golden Tulip Strandhotel (1596 reviews, 8.0) is een 4-sterren hotel dat achter de duinen van Westduin ligt. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats met 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Hotel faciliteiten zijn een klein zwembad, sauna, massage (toeslag), bar en een tuin met terras. Het brede zandstrand achter de duinen is kilometers lang. Naar het centrum van Vlissingen is ongeveer 6 kilometer rijden. Alle kamers hebben een Nespresso koffieapparaat. De familiekamer heeft een groot tweepersoonsbed en een grote slaapbank. Op dit overzicht vindt u de meest populaire strandhotels in Zeeland.

Appartement Petruskerk

In de voormalig Petruskerk zijn verschillende appartementen gerealiseerd. Het grootste appartement heeft 3 slaapkamers. De kamers in Woonhotel Petruskerk (117 reviews, 8.8) zijn uitgerust met een keuken, koelkast, magnetron en vaatwasser. De afstand naar het Scheldeplein (A&H) is 700 meter en naar het strand is 15 minuten lopen.

Vlissingen hotels – huisdieren honden toegelaten

Veel hotels in Vlissingen laten honden toe. Uitzonderingen zijn het Hotel Solskin, Hotel de Ruyter, Hotel Ambiente, Woonhotel Petruskerk en Golden Tulip Strandhotel.

Zeeland hotels

Mooiste hotels Zeeland
Goedkope hotels Zeeland
Bed & Breakfast Middelburg