Goedkope hotels Zeeland

We hebben een aantal goedkope hotels Zeeland op een rijtje gezet. De accommodatie met gemiddeld de goedkoopste prijzen staat steeds bovenaan. Dit zijn meestal kamers met een gedeelde badkamer of op een slaapzaal. In Vlissingen kost een eenpersoonskamer vanaf 33 euro. Strandhotel Zoutelande heeft eenpersoonskamers met eigen badkamer en ontbijt vanaf 44 euro in het laagseizoen. Honden zijn in veel hotels toegestaan tegen meerkosten.

Aardenburg – goedkoop hotel & all-inclusive

In Aardenburg (Zeeuws-Vlaanderen) ligt Hotel de Elderschans dat tot de grootste hotels van Zeeland behoort met een oppervlak van 40.000 m2. Het aantal kamers is 92. Een Budget Tweepersoonskamer met gedeelde badkamer is er al vanaf 39 euro. Hotel de Elderschans is vooral bekend van zijn all-inclusive overnachtingen met onbeperkt alle dranken van de kaart (A-merken) inclusief champagne, whiskey en wodka. Honden zijn toegestaan.
Hotel de Elderschans

Burgh-Haamstede

Grand Hotel Ter Duin is wellicht het grootste hotel in Zeeland met 137 hotelkamers. Het ligt aan de rand van Burgh-Haamstede op ongeveer 8 km van Renesse en 1,4 km van de zee. Prijzen zijn vanaf 57 euro voor een Comfort Tweepersoonskamer. Hotel faciliteiten zijn een wellness centrum met zwembad en twee sauna’s (badkleding meenemen), pedicure, fietsverhuur en zonneterras. Honden zijn toegestaan.
Grand Hotel Ter Duin

Domburg

hotel nehalennia in domburg zeeland
Domburg ligt pal achter de dijk en veel hotels, appartementen en B&B’s liggen daarom binnen een paar honderd meter lopen van het strand. Ook de belangrijkste straten met de restaurants, terrasjes en winkels liggen hier. Domburg is ideaal als je naar het strand wilt lopen vanuit je accommodatie en van terrasjes houdt. Pension de Zeeschelp is een van de goedkoopste hotels in Domburg met prijzen vanaf 52 euro. Het gele gebouw op de foto is Hotel Nehalennia dat 50 meter van de strand oprit ligt.
Pension de Zeeschelp (320 reviews, 8.2, eenpersoonskamer vanaf 38 euro)
B’s strandappartementen (791 reviews, 8.0)
Appartementen NaarZeeland (553 reviews, 8.3)
Hotel Nehalennia (536 reviews, 8.9)
B & B De Lijsterhof (453 reviews. 8.0)
Hotel Wilhelmina (868 reviews, 8.7)
Hotel Duinlust (343 reviews, 7.6)

Middelburg

cafe de mug in de vlasstraat middelburg
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. De gemeente heeft meer dan 1000 rijksmonumenten en een mooi historisch centrum. B&B’s zijn een populaire accommodatie voor een goedkope stedentrip Middelburg. Bed & breakfast Le Penseur en Hotel Bruno liggen in de Vlasmarkt op 100 meter van de Markt. Hotel de Nieuwe Doelen ligt aan het Kanaal door Walcheren tegenover het treinstation.
Le Penseur (55 reviews, 9.0)
Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel (154 reviews, 9.4)
Hotel Bruno (83 reviews, 8.8)
Hotel de Nieuwe Doelen (1455 reviews, 8.3)
Fletcher Hotel Middelburg (859 reviews, 7.5)
B & B het Poorthuys (524 reviews, 9.7)

Renesse

Het Hampshire Hotel ligt 500 meter van het centrum van Renesse. Goedkope kamers zijn de budget hotelkamers met twee aparte bedden. In het laagseizoen kost een budgetkamer vanaf 36 euro bij gebruik door 1 persoon en 39 euro bij gebruik van twee personen. De prijs is exclusief ontbijt.
Hampshire Hotel Renesse (917 reviews, 7.2)

Terneuzen

Café pension The Chandelier ligt in Terneuzen in de gezellige Nieuwstraat waar diverse restaurants, cafe’s, terrasjes, winkels en de bioscoop zijn gevestigd. Een goedkope kamer is de eenpersoonskamer met gedeelde badkamer en toilet.
The Chandelier Terneuzen

Vlissingen

city hostel vlissingen
In Vlissingen zijn enkele goedkope accommodaties die goed scoren in de reviews. B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck biedt eenvoudige kamers vanaf 33 euro. City Hostel ligt midden in de binnenstad en heeft zowel gewone kamers als bedden op de slaapzaal vanaf 24 euro. Op de foto: City Hostel Vlissingen.
City Hostel (471 reviews, 7.7, in binnenstad)
B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck (982 reviews, 7.5, 1 km van centrum)
Bed & Breakfast Holstlaan (223 reviews, 8.7, 2-onder-1-kap woning)
City Hotel Vlissingen (938 reviews, 7.7, in binnenstad)
Hotel Ambiente (623 reviews, 8.0, in binnenstad)
Hotel Zilt (1075 reviews, 8.4, in binnenstad)

Wemeldinge

Hotel Eetcafé Smits in Wemeldinge ligt aan de jachthaven en de Oosterschelde. Het hotel heeft een restaurant, bar en terras. Eenpersoonskamers met badkamer en ontbijt zijn er al vanaf 47 euro in het laagseizoen. Huisdieren zijn toegestaan.
Hotel Eetcafé Smits (438 reviews, 7.8)

Zoutelande – goedkoop hotel aan zee


Strandhotel (voorheen De Distel) heeft eenpersoonskamers met badkamer en ontbijt beschikbaar vanaf 44 euro in het laagseizoen. Effe-Zoutelande B&B en Riemens Residens hebben tweepersoonskamers met aparte bedden en eigen badkamer. Beide accommodaties bieden geen ontbijt aan. Zij wijzen op een naburig hotel waar een ontbijtbuffet te verkrijgen is voor 10 euro per persoon. Hotel Het Verschil biedt tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer inclusief ontbijt.
Strandhotel Zoutelande
Effe-Zoutelande B&B
Riemens Residens
Hotel Het Verschil Zoutelande