Strandhotels Zeeland

Zeeland staat bekend om zijn mooie stranden en schone zee. Veel accommodaties liggen dan ook bij de kust. Onderstaand overzicht is een top 10 van populaire strandhotels die aan het strand liggen en veel geboekt worden. Alle strandhotels hebben een gratis wifi verbinding van hoge kwaliteit. Verschillende hotels hebben een zwembad.

Fletcher Hotel Arion Vlissingen
2585 reviews (7.7)


terras van hotel arion
Fletcher Hotel Restaurant Arion
is een 4-sterren accommodatie aan de boulevard van Vlissingen. Het hotel kijkt uit over de Westerschelde. Het grootste strand van Vlissingen ligt naast het hotel. Het is 5 minuten lopen naar bioscoop Cinecity en naar het centrum is een kilometer. Op de boulevard zijn diverse terrasjes te vinden waar men heerlijk kan zitten met uitzicht op de zee.
– buitenterras met uitzicht over de Westerschelde
– drukke scheepsverkeer passeert dichtbij
– restaurant en een brasserie
– huisdieren toegestaan

Hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse
3451 reviews (7.9)Hotel De Zeeuwse Stromen
is een populair 4-sterren hotel in Renesse dichtbij het strand. Een grote parkeerplaats ligt naast het hotel. Naar het centrum van Renesse is zo’n 1000 meter. In de zomermaanden trekt Renesse veel vakantiegangers. Een verschil met de badplaats Domburg is dat er in Renesse meer cafe’s en disco-bars zijn maar dat het strand verder weg ligt (dan in Domburg).
– luxe kamers of villa’s met 2/3 slaapkamers
– wellness centrum
– binnen en buitenzwembad
– huisdieren toegestaan

Beach Hotel in Zoutelande
2480 reviews (8.3)Beach Hotel in Zoutelande
is een 4-sterren accommodatie aan de rand van Zoutelande. Hotel faciliteiten zijn een à-la-carte restaurant, fietsverhuur, verhuur van luxe strandcabines en massage. Het is enkele minuten lopen naar het mooie zandstrand. Naar het centrum van Zoutelande is ongeveer 500 meter. Het hotel heeft een laadpaal voor elektrische auto’s.
– modern hotel met restaurant en bar
– kamers met Auping of Eastborn bed
– huisdieren toegestaan

Fletcher Zuiderduin Beachhotel, Westkapelle
1617 reviews (7.5)Fletcher Zuiderduin Beachhotel
is een 4 sterren hotel tussen Zoutelande en Westkapelle. Het hotel is rustig gelegen nabij de duinen. Het is 300 meter lopen naar het strand. Fletcher Zuiderduin Beachhotel is een van de weinige hotels in Zeeland dat over een zwembad in de tuin beschikt. Het 4 sterren hotel heeft een eigen strandpaviljoen met een prachtig uitzicht op de zee en passerende schepen. Een ruime parkeerplaats ligt voor het hotel.
– modern hotel met familiesuites en suites met spabad
– tuin met zwembad
– beachclub
– sauna en solarium (toeslag)
– huisdieren zijn niet toegestaan

Golden Tulip Strandhotel in Westduin
2667 reviews (8.0)

strandhotel dishoek zeeland
Golden Tulip Strandhotel
ligt direct achter de duinen van Westduin. Gasten lopen via de parkeerplaats meteen de duinovergang op naar het strand waar twee strandpaviljoens zijn gevestigd. Naar de terrasjes in het dorp Dishoek is 1 kilometer en naar Vlissingen en Middelburg is 6 tot 8 kilometer rijden.
– modern hotel
– binnenzwembad en sauna
– huisdieren zijn niet toegestaan
oplaadpunt voor elektrische voertuigen

Strandhotels in Domburg

Domburg hotels Duinlust, Nehalennia en Noordzee
Domburg is een badplaats op Walcheren die het hele jaar door toeristen trekt. Er zijn bijna 90 hotels, appartementen en B&B’s in het dorp. Een flink deel daarvan bevindt zich binnen 100 meter van het strand dat gemakkelijk toegankelijk is. In het gezellige centrum zijn volop restaurants met terrasjes, cafés en winkels. Op de foto links Hotel Duinlust, het gele gebouw is Hotel Nehallenia en rechts staat Hotel Noordzee. Tegen de dijk aan ligt Hotel Zonneduin; dichterbij het strand kan bijna niet! Op de achtergrond het groen van de dijk bij het strand. Enkele andere strandhotels in Domburg met veel reviews zijn Hotel Bommelje (1139 reviews, 8.2) en Strandhotel Domburg (1286 reviews, 8.5). Bent u op zoek naar een goedkoop hotel Domburg dan is Hotel Nehalennia (op de foto) zeker een aanrader (538 reviews, 8.9).

Strandhotel Zoutelande
1901 reviews (8.0)

hotel de distel zoutelande
Strandhotel Zoutelande
(voorheen de Distel) is een 3-sterren hotel in het centrum van het dorp. Het ligt pal achter de dijk. Via een trap naast het hotel staat men binnen een minuut op de dijk. De gezellige terrasjes in de Langstraat liggen op 100 meter. De hotels in Zoutelande liggen in het algemeen dichtbij het strand. De horeca in het dorp is kleinschaliger als in Domburg en Renesse.
– restaurant, bar en zonneterras
– honden toegestaan

Duinhotel Haga, Zoutelande
(1343 reviews, 8.3)


Duinhotel Haga
is een karakteristiek 2-sterren hotel in de duinen van Zoutelande (het huis met het rode dak op voorgrond). De kamers zijn eenvoudig maar netjes. Duinhotel Haga heeft verschillende type accommodatie: tweepersoonskamers, studio’s en appartementen. De grote studio heeft 5 eenpersoonsbedden, balkon, oven en een kookplaat. De grootste kamer is het appartement met 2 slaapkamers (4 personen), keuken, zithoek en terras. De supermarkt ligt om de hoek en naar het centrum is 300 meter. Huisdieren zijn toegestaan.

Hotel de Blanke Top, Cadzand-Bad
1132 reviews (8.9)

Hotel de Blanke Top ligt op de top van de duinen van Cadzand-Bad. De hotelkamers hebben een prachtig uitzicht over de zee en het strand. Het luxe hotel heeft 93 kamers en een grote wellness. Er zijn twee (binnen)zwembaden die het hele jaar door geopend zijn. Het vernieuwde strandpaviljoen Caricole ligt voor het hotel. Naar het centrum van Cadzand-Bad is ongeveer 800 meter. Het fietspad op de foto voert langs de kust naar Breskens.
– wellness van 1500 m2
– binnenzwembad en kinderbad
– huisdieren zijn niet toegestaan

Tags: strandhotel, Vlissingen, Dishoek, Domburg, Cadzand-bad, hotel, strand
Vlissingen hotels, strand Vlissingen, hotel boulevard Vlissingen, Dishoek hotels, Bed en breakfast Vlissingen, Luxe hotels Zeeland, Strandhotels Zeeland, Westduin strandhotel, Cadzand-bad hotels, Zoutelande hotels, Domburg hotels, Middelburg hotels, Torremolinos hotels