Bed Breakfast Middelburg

De gemeente Middelburg telt meer dan 1000 rijksmonumenten. Het is daarom niet verwonderlijk dat een Bed Breakfast Middelburg vaak in een historisch pand is gevestigd. We hebben een aantal populaire B&B’s in Middelburg met hoge reviews op een rijtje gezet. De prijzen liggen gemiddeld wat hoger als een B&B in Vlissingen. Huisdieren zijn meestal niet toegestaan. In Logement ‘t Oude Bierhuys zijn honden wel toegestaan.

B & B het Poorthuys, Middelburg
(648 reviews, 9.4)

B & B het Poorthuys Middelburg
B&B ’t Poorthuys
is gevestigd in een voormalige dokterswoning in het historische centrum van Middelburg. Het monumentale pand dateert uit 1590. Het is een kwartier lopen van het treinstation. De 8 luxe kamers hebben een flatscreen-tv, Nespresso-apparaat, boxspring bedden en verduisteringsgordijnen. De badkamer is uitgerust met een douche en Rituals producten. Ontbijt in de eetzaal of op de kamer.

Logement ’t Oude Bierhuys, Middelburg
(853 reviews, 9.2)

Logement het Oude Bierhuys in Middelburg
Logement ’t Oude Bierhuys
ligt in de Sint Jansstraat in Middelburg. Het Oude Bierhuys beschikt over een tweepersoonskamer en een apart huis met 1 slaapkamer. Het huisje is compleet uitgerust met zithoek, keuken, eethoek en open haard. Honden zijn toegestaan. Op de tweepersoonskamer is het ontbijt inclusief, in het huisje is het ontbijt 7,50 euro extra p.p.

B&B Het Gecroonde Swaert
(422 reviews, 9.0)


B&B Het Gecroonde Swaert (420 reviews, 9.0) ligt op 400 meter van de levendige Markt. De B&B heeft tweepersoonskamers en een Superior Vierpersoonskamer (60m2). Inclusief continentaal ontbijt op kamer.

B&B Montancourt-Middelburg
(351 reviews, 9.0)

B&B Montancourt Middelburg
B&B Montancourt-Middelburg
is gehuisvest in een monumentale woning aan de Rouaansekaai. Het pand dateert uit 1596. De B&B biedt 3 verschillende kamers: een herenkamer met groot bed, een grachtenkamer met 2 aparte bedden en een tuinkamer met serre met 2 bedden. Naast de BB ligt de toegangspoort naar de Kuiperspoort dat een bekende attractie is in Middelburg. Inclusief continentaal ontbijt.

B&B Parijs aan de Kaai, Middelburg
(284 reviews, 9.4)

B&B Parijs aan de Kaai
B&B Parijs aan de Kaai
ligt aan de Houtkaai in Middelburg. Het monumentale pand is een paar minuten lopen van het treinstation, parkeergarage, de Markt en de abdij. De grote tweepersoonskamer is 50 m2 en uitgerust met een groot tweepersoonsbed, zithoek, tv, badkamer met gratis toiletartikelen, koelkast, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Inclusief continentaal ontbijt.

B&B Slapen bij de Meester
(309 reviews, 9.0)

B&B Slapen bij de Meester Middelburg
B&B Slapen bij de Meester ligt in het centrum van Middelburg dichtbij de abdij en winkels. Er is keus uit de Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon (40m2) en een Deluxe Tweepersoonskamer (35-39m2). Geen ontbijt van het huis.

B&B De Kaepstander, Middelburg
(255 reviews, 8.4)

B&B Kaepstander Middelburg
De Kaepstander
is een bed & breakfast die achter de abdij ligt in het centrum van Middelburg. De Markt ligt op 400 meter. Er zijn diverse kamers voor 1-2 personen. Inclusief continentaal ontbijt.

Meer Bed & Breakfast Middelburg

B&B De Slapende Leeuw (250 reviews, 9.4, in binnenstad)
Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel (232 reviews, 9.2)
B&B De Kloostertuin (binnenstad, 190 reviews, 9.5)
Maizon (buiten centrum, 152 reviews, 9.1)
Silly’s Inn (appartement met 1 slaapkamer, 146 reviews, 9.4)
B&B de Koornzak 1708 (aan gracht, 141 reviews, 9.1)
B&B Koffie & kussens (2- en 3persoonskamer, 100 reviews, 9.2)
B&B Stadsdromer (centrum, 32 reviews, 9.5, geen ontbijt)

Bed & Breakfast Middelburg & Hotels

Vakantie appartementen Middelburg
Romantisch Hotel de Sprenck Middelburg
Hotels met familiekamers
Bijzonder overnachten Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Strandhotels Zeeland