Bed Breakfast Middelburg

De gemeente Middelburg telt meer dan 1000 rijksmonumenten. Het is daarom niet verwonderlijk dat een Bed Breakfast Middelburg vaak in een historisch pand is gevestigd. We hebben een aantal populaire B&B’s in Middelburg met hoge reviews op een rijtje gezet. De prijzen zijn vanaf 82 euro inclusief ontbijt en liggen gemiddeld wat hoger als een B&B in Vlissingen. Huisdieren zijn meestal niet toegestaan. In Logement ‘t Oude Bierhuys zijn honden wel toegestaan en deze service is gratis.

B & B het Poorthuys, Middelburg
(528 reviews, 9.7)

B & B het Poorthuys Middelburg
B & B ’t Poorthuys
is gevestigd in een voormalige dokterswoning in het historische centrum van Middelburg. Het monumentale pand dateert uit 1590. Het is een kwartier lopen van het treinstation. De 8 luxe kamers hebben een flatscreen-tv, Nespresso-apparaat, boxspring bedden en verduisteringsgordijnen. De badkamer is uitgerust met een douche en Rituals producten. Het ontbijt is inclusief.

B&B Koffie & kussens, Middelburg
(307 reviews, 8.8)

B&B Koffie & kussens in Middelburg
Koffie & kussens is een bed en breakfast die midden in het centrum van Middelburg ligt. Vrijwel om de hoek ligt de gezellige Pottenmarkt met zijn restaurants en terrasjes. De Markt ligt op 150 meter. Espressobar Expresszo bevindt zich op de benedenverdieping. B&B Koffie & kussens heeft een Deluxe Tweepersoonskamer en een Luxe Driepersoonskamer (twee bedden + slaapbank) deze staat op de foto). Beide kamers hebben een eigen badkamer. Een ontbijt is inclusief.

Logement ’t Oude Bierhuys, Middelburg
(781 reviews, 9.4)

Logement het Oude Bierhuys in Middelburg
Logement ’t Oude Bierhuys
ligt in de St.Jansstraat in Middelburg. Het Oude Bierhuys beschikt over een tweepersoonskamer en een apart huis met 1 slaapkamer. Het huisje is compleet uitgerust met zithoek, keuken, eethoek en open haard. Honden zijn toegestaan. Het ontbijt is inclusief.

B&B Parijs aan de Kaai, Middelburg
(264 reviews, 9.6)

B&B Parijs aan de Kaai
B&B Parijs aan de Kaai
ligt aan de Houtkaai in Middelburg. Het monumentale pand is een paar minuten lopen van het treinstation, parkeergarage, de Markt en de abdij. De grote tweepersoonskamer is 50 m2 en uitgerust met een groot tweepersoonsbed, zithoek, tv, badkamer met gratis toiletartikelen, koelkast, minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Het ontbijt is inbegrepen.

B&B Montancourt-Middelburg
(138 reviews, 9.3)

B&B Montancourt Middelburg
B&B Montancourt-Middelburg
is gehuisvest in een monumentale woning aan de Rouaansekaai. Het pand dateert uit 1596. De B&B biedt 3 verschillende kamers: een herenkamer met groot bed, een grachtenkamer met 2 aparte bedden en een tuinkamer met serre met 2 bedden. Naast de BB ligt de toegangspoort naar de Kuiperspoort dat een bekende attractie is in Middelburg. Inclusief continentaal ontbijt.

B&B de Koornzak 1708
(84 reviews, 9.3)


B&B de Koornzak1708 ligt op de Kinderdijk. Dit is een straat aan de gracht die vol staat met monumentale panden. De stijlvolle tweepersoonskamer heeft een groot bed en is voorzien van een eethoek, badkamer en thee- en koffiefaciliteiten. Het is 700 meter naar het treinstation en het centrum.

Silly’s Inn
(81 reviews, 9.5)


Silly’s Inn is een klein knus huisje aan de Seissingel dat tot appartement is verbouwd. In het verleden was het een atelierruimte. Silly’s Inn heeft 1 slaapkamer, een kitchenette, eethoek, zithoek, minibar en tv. Een vegetarisch ontbijt is inbegrepen. Het is ongeveer 1 km naar de Markt.

Meer bed en breakfast Middelburg

B&B De Slapende Leeuw (191 reviews, 9.5, in binnenstad)
Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel (153 reviews, 9.5)
Maizon (105 reviews, 9.5)
B&B De Kloostertuin (173 reviews, 9.7)

Accommodatie Zeeland

Vlissingen hotels, strand Vlissingen, hotel boulevard Vlissingen, Dishoek hotels, Bed en breakfast Vlissingen, Luxe hotels Zeeland, Strandhotels Zeeland