Mooiste hotel Zeeland

Het mooiste hotel Zeeland? Daar is uiteraard geen eenduidig antwoord op te geven. Zoekt u een romantische accommodatie, trendy designhotel, boutique hotel of een luxe hotel met veel faciliteiten? Onderstaande hotels komen zeker in aanmerking voor mooiste hotel van Zeeland. Aan u de keus om te bepalen wat uw voorkeur heeft.

duinhotel Tien Torens Zoutelande
Duinhotel Tien Torens is een klein en duurzaam designhotel in Zoutelande dat letterlijk in de duinen ligt. Het gebouw is bedekt met helmgras zodat het perfect opgaat in zijn omgeving. De accommodatie opende in maart 2018 en bestaat uit 10 appartementen. Er is keus uit Tweepersoonskamers (18-24 m2), Standaard Appartement, Superior Appartement en een Appartement met 2 Slaapkamers. De mooiste kamer is het Penthouse Appartement dat op de bovenste twee verdiepingen ligt. Het penthouse biedt een zee aan ruimte (211 m2 binnenruimte en 221 m2 terrasruimte). Op het dakterras heeft men een uitzicht van 360 graden. Via het paadje dat langs het hotel loopt staat men in een mum van tijd op het strand. Naar het centrum van Zoutelande is ongeveer 500 meter lopen.
bekijk of Tien Torens Zoutelande kamers vrij heeft

hotel de zeeuwse stromen renesse
Met ruim 2600 reviews en een gemiddelde waardering van 8.5 mag Hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse niet ontbreken in dit lijstje van Mooiste hotels in Zeeland. Het hotel heeft een binnen- en buitenzwembad, wellnesscentrum en kijkt uit over de duinen. Er is keuze uit tweepersoonskamers, appartementen met slaapkamer en duinvilla’s met 2/3 slaapkamers.
bekijk of Hotel De Zeeuwse Stromen kamers vrij heeft

villa magnolia oostkapelle
Villa Magnolia ligt aan de rand van Oostkapelle op 800 meter van het strand. Het hotel is gehuisvest in een historische villa met Engelse tuin. Er zijn studio’s, tweepersoonskamers en kamers met balkon of terras. Villa Magnolia heeft 300 reviews met een 9.0 gemiddeld. Het personeel en uitgebreide ontbijt scoren erg goed.
bekijk of Villa Magnolia kamers vrij heeft

kasteel westhove domburg stayokay hostel
Het mooiste hotel Zeeland? Een verblijf in Kasteel Westhove in Domburg is in ieder geval een bijzondere overnachting. In het kasteel is een Stayokay Hostel gevestigd. De goedkoopste slaapplaats is een bed op de gemengde slaapzaal met 8 bedden. Er zijn tevens tweepersoons- en vierpersoonskamers. Het grootst is de familiekamer met 6 bedden. De bedden in de hostel bestaan uit stapelbedden. Er is een gezellige tuin met terrasstoelen en de prijzen aan de bar zijn prettig geprijsd. Kasteel Westhove ligt in natuurgebied de Manteling. Via een korte wandeling is het strand te bereiken. Naar het centrum van Domburg is ongeveer 1,5 km.
bekijk of er in Stayokay Hostel Domburg kamers vrij zijn

Hotels Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Hotels Zeeland met vergaderzalen
Vlissingen hotels en appartementen