Mooiste hotel Zeeland

Het mooiste hotel Zeeland? Daar is uiteraard geen eenduidig antwoord op te geven. Zoekt u een romantische B&B, design hotel & boutique hotel of een Luxe hotel met veel faciliteiten? Onderstaande hotels komen zeker in aanmerking voor mooiste hotel van Zeeland. Aan u de keus om te bepalen wat uw voorkeur heeft.

Tien Torens, Zoutelande
(725 reviews, 8.6)

duinhotel Tien Torens Zoutelande
Duinhotel Tien Torens is een klein en duurzaam designhotel in Zoutelande dat letterlijk in de duinen ligt. Het gebouw is bedekt met helmgras zodat het perfect opgaat in zijn omgeving. De benodigde energie wordt opgewekt met zonnepanelen. De accommodatie opende in maart 2018 en bestaat uit 19 duinlodges. Tien Torens won in 2018 de verkiezing van Mooiste Gebouw van Zeeland. Er is keus uit tweepersoonskamers (18-24 m2), standaard appartementen, superior appartementen en een appartement met 2 slaapkamers. Het mooiste appartement is het enorme penthouse dat op de bovenste twee verdiepingen ligt. Dit penthouse biedt een zee aan ruimte (211 m2 binnenruimte plus 221 m2 terrasruimte). Op het dakterras heeft men een uitzicht van 360 graden. Via het paadje dat langs het hotel loopt staat men in korte tijd op het strand. Naar het centrum van Zoutelande is ongeveer 400 meter lopen.

Villa Magnolia, Oostkapelle
(272 reviews, 9.1)

villa magnolia oostkapelle
Villa Magnolia ligt aan de rand van Oostkapelle op 800 meter van het strand. Het hotel is gehuisvest in een historische villa met Engelse tuin. Er zijn studio’s, tweepersoonskamers en kamers met balkon of terras. Villa Magnolia heeft 300 reviews met een 9.0 gemiddeld. Het personeel en uitgebreide ontbijt scoren erg goed.

Fletcher Hotel de Dikke van Dale, Sluis
(2049 reviews, 7.3)


Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale in Sluis is gehuisvest in een gerestaureerd klooster uit de 19e eeuw. Het hotel heeft kamers voor 2/3 personen. Het à la carte restaurant in Sluis is ingericht in de stijl van Louis XIV. Overige hotel faciliteiten zijn o.a een bar in de kelder, terras en een bibliotheek met open haard. Honden zijn niet toegestaan. Naar de terrasjes op de Kaai is ongeveer 450 meter. Sluis heeft veel restaurants en trekt veel (Belgische) toeristen. Fletcher Hotel de Dikke van Dale ligt niet ver van Brugge en Cadzand-Bad.

Kasteel Westhove, Domburg
(394 reviews, 8.0)

kasteel westhove domburg stayokay hostel
Het mooiste hotel Zeeland? Een verblijf in Kasteel Westhove in Domburg is in ieder geval een bijzondere overnachting. In het kasteel is een Stayokay Hostel gevestigd. De goedkoopste slaapplaats is een bed op de gemengde slaapzaal met 8 bedden. Er zijn tevens tweepersoons- en vierpersoonskamers. Het grootst is de familiekamer met 6 bedden. De bedden in de hostel bestaan uit stapelbedden. Er is een gezellige tuin met terrasstoelen en de prijzen aan de bar zijn prettig geprijsd. Kasteel Westhove ligt in natuurgebied de Manteling. Via een korte wandeling is het strand te bereiken. Naar het centrum van Domburg is ongeveer 1,5 km. De hostel lijkt tot april 2020 gesloten.

Hotels Zeeland

Strandhotels Zeeland
Grootste hotels Zeeland
Bijzonder overnachten Zeeland
Vlissingen hotels en appartementen