Grootste hotel Zeeland

By | 27 april 2019

Strandhotel Westduin

Hotel op 40.000 m2
Wat is eigenlijk het grootste hotel in Zeeland? Op het internet staat de eerste pagina van Google vol met resultaten van Hotel de Elderschans in Aardenburg als het grootste hotel van de provincie Zeeland. Het hotel staat op een perceel grond van 40.000 m2. Er zijn 92 kamers voor gasten en twee vergaderzalen. Volgens de bedrijfssite was de accommodatie het beste all-inclusive hotel van Nederland in 2016. Als je een goedkoop hotel in Zeeland zoekt dan is Hotel de Elderschans zeker het overwegen waard. Een overnachting in een budgetkamer met gedeelde badkamer kost vanaf 39 euro. De reviews voor het hotel zijn matig maar de beoordelingen over het all-inclusive buffet zijn erg goed. Naast een zeer uitgebreide keus aan gerechten kan men de gehele dag (tot 23.00 uur) alcoholische drankjes nuttigen van A-merken. Bekijk hier of Hotel de Elderschans kamers vrij heeft.

Grootste hotel Zeeland

Als naar het aantal kamers gekeken wordt dan is Hotel de Elderschans niet het grootste hotel in Zeeland. Er zijn diverse 4-sterren hotels in Zeeland met meer kamers. Hotel de Zeeuwse Stromen in Renesse beschikt over 78 hotelkamers in het hoofdgebouw, 26 duinappartementen, 22 duinkamers en 9 duinvilla’s. In totaal dus 135 kamers. Met meer dan 2600 reviews (8.5 gemiddeld) is het een van de meest populaire hotels in Zeeland. Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede heeft 133 suites en 4 appartementen. Ter Duin heeft meer dan 2300 reviews. De afstand naar het strand is 1400 meter.

Strandhotel & Van der Valk
Golden Tulip Strandhotel Westduin (bij Vlissingen) beschikt over 116 kamers met balkon of terras. Het laagbouw hotel ligt net achter de duinen (zie foto bovenaan), het is 200 meter naar het strand. Van der Valk Goes telt 131 kamers en 7 vergaderzalen. Van der Valk Middelburg biedt 119 luxe hotelkamers. De accommodatie ligt aan de rand van Middelburg dichtbij de autosnelweg A58, golfbaan en woonboulevard Mortiere.

Grand Hotel Ter Duin, Burgh-Haamstede (137 kamers, 6 vergaderzalen)
Hotel de Zeeuwse Stromen, Renesse (135 kamers, 8 vergaderzalen)
Van der Valk Goes (131 kamers, 7 vergaderzalen)
Van der Valk Middelburg (119 kamers, 11 vergaderzalen)
Golden Tulip Strandhotel Westduin (116 kamers, 9 vergaderzalen)
Badhotel Domburg (116 kamers, 5 vergaderzalen)

Grootste hotel Nederland

Het grootste hotel van de Benelux is Corendon Village Hotel Amsterdam. Het complex van 3 gebouwen was voorheen in handen van het Japanse bedrijf Sony en ligt dichtbij Schiphol. Corendon liet het geheel verbouwen en opende het hotel in 2018. Er zijn 680 kamers en appartementen en 11 zalen.

Vakantiepark Domburg

Het 5-sterren Hof Domburg is een groot vakantiepark in Zeeland. In het park staan bungalowtenten, luxe villa’s en landhuizen. Naar het strand is 5-10 minuten lopen. Hof Domburg heeft een sub-tropisch zwembadparadijs, wellness resort en veel extra faciliteiten. De afstand naar Vlissingen en Middelburg is 10-16 kilometer.

Vakantie Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Design hotels Zeeland
Domburg hotels en appartementen
Bed & Breakfast Middelburg
Bijzonder overnachten Domburg, Vlissingen, Renesse & Zeeland