Last minute Pasen Zeeland

By | 16 april 2019

De komende dagen belooft het mooi weer te worden. Er wordt een topdrukte verwacht aan de Zeeuwse kust. Hoewel veel hotels al volgeboekt zijn is er nog wel degelijk plaats in verschillende accommodaties. We hebben een paar hotels op een rijtje gezet die vanochtend (19 april) nog plaats hadden voor de Pasen. Een leuke bezienswaardigheid tijdens Pasen is de jaarlijkse Paasmarkt op de boulevard.


Fletcher Zuiderduin Beachhotel met zwembad
Fletcher Zuiderduin Beachhotel
is rustig gelegen achter de duinen van Westkapelle. Het is een van de weinige hotels in Zeeland dat over een buitenzwembad beschikt (hoewel dit vermoedelijk met Pasen nog dicht is). Via een paadje loopt u naar het strand waar het hotel de mooie Beachclub Zuiderduin heeft die ook toegankelijk is voor andere badgasten.


golden tulip westduin hotel
Golden Tulip Strandhotel
ligt direct achter de duinen net buiten Vlissingen. Via de duinovergang loopt u het brede zandstrand op met verschillende strandpaviljoens. Het 4-sterren hotel heeft een binnenzwembad en een flinke tuin. Via het strand of de duinen loopt u eenvoudig naar de boulevard van Vlissingen (2km) of Zoutelande (6km).


Belgische Loodsensociëteit en Loodsweze
Hotel De Belgische Loodsensociëteit
ligt op de boulevard van Vlissingen (het is het witte gebouw). Vanaf het terras voor het hotel heeft men een mooi uitzicht op langsvarende loodsboten en zeeschepen. Het hotel heeft op tweede Paasdag nog kamer(s) vrij.

Zeeland hotels & appartementen

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Zoutelande hotels
Domburg hotels en appartementen

Torremolinos last minute hotels

Geen zin om te wachten op zomerse temperaturen in Nederland? In mei is het al prima zomerweer in Torremolinos. Op Torremolinoshotel.nl worden de meest recente last minute hotel deals getoond.