Design hotels Zeeland

hotel tien torens zoutelande
Duinhotel Tien Torens ligt letterlijk in de duinen van Zoutelande. Het is 300 meter lopen naar het centrum. Vooraf was er heel wat papierwerk nodig om toestemming te krijgen van Waterschap Scheldestromen. Bouwen in de duinen mag slechts bij uitzondering. Kijk hier of Duinhotel Tien Torens beschikbaar is voor een overnachting.


Vier-sterren Hotel The Roosevel ligt midden in de binnenstad van Middelburg tegenover de kerken van de abdij. Het hotel heeft Maisonnette/Duplex Suites, Grand Deluxe Tweepersoonskamers, Familysuites en een Presidentiƫle Suite met een plafond van 8 meter hoog!

b&b de kloostertuin middelburg
B&B De Kloostertuin is gevestigd in de binnenstad van Middelburg op een rustige locatie. De moderne kamers zijn in het wit ingericht. De 132 reviews zijn voortreffelijk (9.7 gemiddeld). In de directe omgeving liggen de abdij van Middelburg (met daarin o.a Provinciale Staten en het Zeeuws Muzeeum), historische stadhuis en de gezellige Markt met zijn terrasjes. De stranden van Walcheren zijn gemakkelijk te bereiken (6-16 km).
bekijk of B&B De Kloostertuin kamers vrij heeft


Boutique Hotel Charleys staat in het centrum van Westkapelle. Het is een paar honderd meter lopen naar het strand. Naast het hotel liggen restaurants, terrasjes en winkels. Deluxe tweepersoonskamers en suites.
Hotels Zeeland

Mooiste hotel van Zeeland
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Bed & Breakfast Zeeland
Domburg hotels en appartementen