Bed en Breakfast Vlissingen

By | 12 januari 2016

Vlissingen heeft in vergelijking met Middelburg een paar goedkopere B&B’s. In Vlissingen B&B Holstlaan en Sea la Vie zijn huisdieren niet toegestaan. In de overige BB’s zijn honden wel toegestaan.

B&B de Muynck
(980 reviews, 7.3)


B&B de muynck vlissingen
B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck
is de waarschijnlijk de meest goedkope Bed en Breakfast in Vlissingen. De kamers en studio’s zijn eenvoudig ingericht. De locatie is net buiten de binnenstad aan een doorgaande weg. Er zijn kamers voor 1-4 personen. Een Comfort Eenpersoonskamer met eigen badkamer kost vanaf 41 euro. De eenpersoonskamer met gedeelde badkamer is er vanaf 36 euro. Het ontbijt is exclusief en kost € 9,75.

Bed and Breakfast de Kleyne Wereld
(154 reviews, 9.1)


bb vlissingen kleyne wereld
Bed and Breakfast de Kleyne Wereld
is gevestigd in een historisch pand in het oude centrum van Vlissingen. Dichtbij zijn de cafe’s en restaurants op het Bellamypark en de zeedijk met de jachthaven en de boulevard. Er is een tweepersoonskamer van 12 m2 en een grotere kamer van 20 m2. De kamerprijzen in het laagseizoen zijn vanaf 47 euro inclusief ontbijt.

Vlissingen B&B Holstlaan
(232 reviews, 8.7)


BB Vlissingen Holstlaan
Vlissingen B&B
is gevestigd in een aangebouwd pand in een nieuwbouwwijk van Vlissingen. Gasten waarderen zeer de gratis wifi, hygiene, comfort en het personeel. Men kan elektrische fietsen huren of de eigen fietsen meenemen en deze in de stalling zetten. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de boulevard en het Badstrand. Het ontbijt is inbegrepen. Prima prijzen voor deze accommodatie. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Sea la Vie
(146 reviews, 9.6)


B&B Sea la Vie is gelegen in een villawijk in Vlissingen. Het huis heeft een vrij uitzicht op de duinen van Vlissingen. De studio ligt op de begane grond en de deluxe kamer (40 m2) op de bovenverdieping. De kamers zijn prima uitgerust met een groot tweepersoonsbed, keuken, koelkast, kookplaat, thee- en koffiefaciliteiten, badkamer, televisie en balkon/terras. Naar het strand is ongeveer 800 meter en naar de binnenstad 3,5 km. Huisdieren zijn niet toegestaan bij B&B Sea la Vie. Fietsen zijn gratis beschikbaar tijdens uw verblijf. Ook kunt u gratis parkeren bij de BB Sea la Vie.

Vlissingen B&B Annie Romein
(151 reviews, 8.6)


Bed en breakfast Annie Romein ligt ook in een nieuwbouwwijk en wel in Rosenburg. De B&B heeft 2 kamers; een op de bovenverdieping en een op de begane grond. In beide kamers staat een groot tweepersoonsbed. Het ontbijt is inbegrepen.

B&B Westerschelde in Vlissingen
(67 reviews, 9.6)


B&B Westerschelde ligt aan de Singel in Vlissingen. Er zijn 2 kamers van 25 m2: een voor 2 volwassenen (plus een kind) en een familiekamer voor maximaal 3 personen. In iedere kamer staat een tweepersoonsbed en een slaapbank. Het ontbijt is inbegrepen. Naar het strand is 750 meter en naar het centrum ruim een kilometer.

Overige bed en breakfast in Vlissingen

BB Annamie (22 reviews, aan rand van centrum)
B&B Vierwinden (13 reviews, in de binnenstad)
B&B Zeeuws genoegen (5 reviews, vlakbij het Arsenaal)

B&B Middelburg

Middelburg heeft een historische binnenstad met honderden rijksmonumenten. Een B&B Middelburg is daarom vaak in een monumentaal pand gevestigd. De prijzen voor een goedkope B&B liggen in Middelburg hoger. Hier staat wel een hogere sfeerbeleving tegenover. In de B&B’s in Vlissingen zijn huisdieren meestal toegestaan. In Middelburg daarentegen worden vaak geen honden toegelaten in de BB’s.

Citytrip Vlissingen

Goedkope hotels Vlissingen
Appartementen Vlissingen vakantie
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Domburg hotels en appartementen

Geef een antwoord