Bed en Breakfast Vlissingen

In vergelijking met Middelburg is een Bed en Breakfast Vlissingen wat goedkoper. Goedkope accommodatie is vaak in het centrum van de stad te vinden. Meestal zijn honden toegestaan.

B&B Westerschelde – Omroep MAX

B&B Westerschelde (442 reviews, 9.3) ligt aan de Singel in Vlissingen. Er zijn 2 kamers van 25 m2: een voor 2 volwassenen (plus een kind) en een familiekamer voor maximaal 3 personen. In iedere kamer staat een tweepersoonsbed en een slaapbank. Het ontbijt is inbegrepen en huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Naar het strand is 750 meter en naar het centrum ruim een kilometer. Hun B&B was in november 2021 bij de uitzending van Bed and Breakfast MAX te zien.

B&B de muynck vlissingen

Bed en Breakfast Vlissingen

Bed en Breakfast Vlissingen (1220 reviews, 7.0) is de waarschijnlijk de meest goedkope Bed en Breakfast in Vlissingen. Een eenpersoonskamer kost vanaf 38 euro. De kamers en studio’s zijn eenvoudig ingericht. De locatie is net buiten de binnenstad aan een doorgaande weg. Er zijn kamers voor 1-4 personen. De badkamers zijn meestal gedeeld. Het ontbijt is exclusief en kost €10,75. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan.

Bed and Breakfast de Kleyne Wereld


bb vlissingen kleyne wereld
Bed and Breakfast de Kleyne Wereld
(194 reviews, 8.8) is gevestigd in een historisch pand in het oude centrum van Vlissingen. Dichtbij zijn de cafés en restaurants op het Bellamypark en de zeedijk met de jachthaven en de boulevard. Er is een tweepersoonskamer van 12 m2 en een grotere kamer van 20 m2. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan.

Vlissingen B&B Holstlaan


BB Vlissingen Holstlaan
Vlissingen B&B
(260 reviews, 8.6) is gevestigd in een aangebouwd pand in een nieuwbouwwijk van Vlissingen. Gasten waarderen zeer de gratis wifi, hygiene, comfort en het personeel. Men kan elektrische fietsen huren of de eigen fietsen meenemen en deze in de stalling zetten. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de boulevard en het Badstrand. Het ontbijt is inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Sea la Vie


B&B Sea la Vie (228 reviews, 9.4) is gelegen in een villawijk in Vlissingen. Het huis heeft een vrij uitzicht op de duinen van Vlissingen. De studio ligt op de begane grond en de Deluxe kamer (40 m2) op de bovenverdieping. De kamers zijn prima uitgerust met een groot tweepersoonsbed, keuken, koelkast, kookplaat, thee- en koffiefaciliteiten, badkamer, televisie en balkon/terras. Naar het strand is ongeveer 800 meter en naar de binnenstad 3,5 km. Huisdieren zijn niet toegestaan bij B&B Sea la Vie. Fietsen zijn gratis beschikbaar tijdens uw verblijf. Ook kunt u gratis parkeren bij de BB Sea la Vie.

Overige Bed & Breakfast Vlissingen

B&B Zeeuws genoegen (121 reviews, 9.4, vlakbij Nieuwendijk, Muzeeum, zee)
BB Annamie (99 reviews, 9.5, aan rand van centrum)
B&B Vierwinden (20 reviews, 8.7, in de binnenstad)

B&B Middelburg

Middelburg heeft een historische binnenstad met honderden rijksmonumenten. Een B&B Middelburg is daarom vaak in een monumentaal pand gevestigd. De prijzen voor een goedkope B&B liggen in Middelburg hoger. Hier staat wel een hogere sfeerbeleving tegenover. In de B&B’s in Vlissingen zijn huisdieren vaak toegestaan. In Middelburg daarentegen worden meestal geen honden toegelaten in de B&B’s.

Citytrip Vlissingen

Goedkope hotels Vlissingen
Appartementen Vlissingen vakantie
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Domburg hotels en appartementen
High tea Middelburg Fletcher review
High tea Vlissingen Fletcher Arion review