Bed en Breakfast Vlissingen

By | 12 januari 2016

B&B de Muynck


B&B de muynck vlissingen
B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck
is de waarschijnlijk de meest populaire Bed en Breakfast in Vlissingen. De B&B heeft meer dan 800 reviews. De kamers en studio’s zijn eenvoudig ingericht. De locatie is net buiten de binnenstad aan een doorgaande weg. Er zijn kamers voor 1-4 personen.

Bed and Breakfast de Kleyne Wereld


bb vlissingen kleyne wereld
Bed and Breakfast de Kleyne Wereld
is gevestigd in een historisch pand in het oude centrum van Vlissingen. Dichtbij zijn de cafe’s en restaurants op het Bellamypark en de zeedijk met de jachthaven en de boulevard. Er zijn 104 reviews (9.0).

Vlissingen B&B


BB Vlissingen
Vlissingen B&B
is gevestigd in een aangebouwd pand in een nieuwbouwwijk van Vlissingen. Gasten waarderen zeer de gratis wifi, hygiene, comfort en het personeel. Men kan gratis fietsen lenen. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de boulevard en het Badstrand. Er zijn 123 reviews (8.7).

B&B in monumentaal pand

Een aantal mooie bed en breakfast huizen staan in Middelburg. Deze B&B’s zijn veelal in monumentale panden gevestigd en beschikken over luxe kamers. Van Vlissingen naar Middelburg is ongeveer 5 km rijden. In de binnenstad van Middelburg zijn diverse parkeergarages.

Bed by the Sea
belgische loodshuizen

Villahotel Vlissingen is een monumentale villa gebouwd in de Jugendstil stijl. Het pand maakt deel uit van 4 villa’s in de Spuistraat in Vlissingen. De villa’s waren 100 jaar geleden gebouwd voor Belgische loodsen die in Vlissingen woonden. Bed by the Sea heeft een zeer centrale ligging. De parkeerkelder van winkelcentrum De Fonteyne is voor de deur. Naar de bioscoop, het strand, winkels of de terrasjes op het Bellamypark is slechts een paar minuten lopen. Er zijn Comfort kamers en Luxe kamers met een whirlpool en terras.

City Hostel
city hostel vlissingen

City Hostel Vlissingen is gevestigd in de Kerkstraat midden in het stadscentrum. De hostel kijkt gedeeltelijk uit over de Oude Markt. De St. Jacobskerk is 20 meter van de deur. De bibliotheek, ANWB/VVV en winkelcentrum De Fonteyne zijn binnen 100 meter lopen. Parkeren kan in de parkeerkelder van winkelcentrum De Fonteyne in de Spuistraat. Een bed op een gemengde kamer inclusief ontbijt kost vanaf €22. Een tweepersoonskamer met ontbijt is er vanaf €54.
Citytrip Vlissingen

Vlissingen hotels en appartementen
Goedkope hotels Vlissingen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Domburg hotels en appartementenGeef een reactie