Boulevard Bankert

By | 15 december 2015

boulevard-bankert

Boulevard Bankert
Boulevart Bankert begint bij grand-cafe Raymondo Sardijntoren en loopt door tot de zijstraat ‘Coosje Buskenstraat’. Op Boulevard Bankert is de meeste horeca en hotel accommodatie te vinden van de Vlissingse boulevards. Onderaan de Sardijntoren, op de begane grond en eerste verdieping, is grand-cafe Stefano. Er tegenover ligt grand-cafe Raymondo. Dit gebied is het drukst gedeelte van de Vlissingse boulevards bij zomers weer. De belangrijkste toegangstrap naar het Badstrand bevind zich hier met diverse fietsrekken.

hotels boulevard bankert-vlissingen

Vlissingen hotels boulevard
Op Boulevard Bankert zijn verschillende hotels met uitzicht op de Westerschelde en het strand.
Amadore Hotel Restaurant Arion
Hotel Truida
Hotel Solskin
Hotel Brasserie De Leugenaar

arion hotel op boulevard vlissingen

Hotel Arion is een 4 sterren accommodatie op Boulevard Bankert met 66 hotelkamers. Het is het bekendste hotel in Vlissingen. Behalve standaard kamers zijn er ook junior suites en suites. De goedkopere hotelkamers hebben uitzicht over landzijde.

strand voor de boulevard van Vlissingen

Op Boulevard Bankert is een strand maar bij vloed staat dit gedeelte onder water. Daarom zijn het Badstrand en het Nollestrand de drukste stranden van Vlissingen.

Vlissingen Boulevard Bankert en strand

De zeegeul ligt niet ver van het strand zodat de zeeschepen van dichtbij langsvaren. Via het strand op Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert kan men zo naar de glooiing op Boulevard de Ruyter lopen waar op het eindpunt het standbeeld staat van Michiel de Ruyter. Vanaf hier is er een mooi wandel- en fietspad langs de zee naar het treinstation (2.5 km).

Tags: Vlissingen hotels, B&B, appartementen
Vlissingen hotels, strand Vlissingen, hotel boulevard Vlissingen, Dishoek hotels, Bed en breakfast Vlissingen, Luxe hotels Zeeland, Strandhotels Zeeland, Westduin strandhotel, Cadzand-bad hotels, Zoutelande hotels, Domburg hotels, Middelburg hotelsGeef een reactie