Boulevard Bankert

De drie boulevards in Vlissingen zijn vernoemd naar zeehelden uit de 17e eeuw: Boulevard Evertsen, Boulevard Bankert en Boulevard de Ruyter. Boulevart Bankert ligt in het midden en begint bij de Sardijntoren en loopt door tot de zijstraat ‘Coosje Buskenstraat’. Boulevard Bankert kenmerkt zich door de hoge appartementengebouwen , terrasjes, restaurants en hotels. Vanaf de boulevard heeft men een mooi uitzicht op de passerende zeeschepen.

Amadore Hotel Arion

Het zicht vanaf het terras van Amadore Hotel Arion. Het 4-sterren hotel ligt aan de boulevard en kijkt uit over het strand en de Westerschelde. Naar het centrum is 10 minuten lopen. Hotel Arion heeft ruim 1700 reviews (8.4) en is waarschijnlijk het meest geboekte hotel in Vlissingen. Naast de standaardkamers zijn er ook junior suites en suites met een woon- en slaapkamer.

Vlissingen hotels boulevard

Op de ene helft van Boulevard Bankert staan hoogbouw appartementen maar op de andere helft staan nog gewone panden. Hotel Solskin (525 reviews, 8.1) is het pand met het roze ronde dak. Solskin betekent ‘zonneschijn’ in het Deens. De accommodatie heeft een restaurant en een ruim beschut terras. Huisdieren zijn niet toegestaan in Solskin.

hotel Truida, Vlissingen boulevard Bankert
Twee hotels dichtbij Solskin zijn Hotel Truida en Hotel de Leugenaar. Deze 3 sterren hotels hebben beiden een vrij uitzicht op de zee en buitenterrassen op de boulevard. Naar het centrum van Vlissingen is 5-10 minuten lopen.

Belgische Loodsensociëteit Vlissingen
Op Boulevard de Ruyter ligt Hotel de Belgische Loodsensocieteit (619 reviews, 7.9). Het is 150 meter naar de loodshaven. Op het terras heeft u een prima zicht op de loodsboten die naar de zeeschepen varen. Naar het Bellanmypark & Nieuwendijk (restaurants, cafés, museum) is 250 meter.

Appartement boulevard Vlissingen

Strandappartementen De Gulden Stroom liggen op Boulevard Evertsen (ongeveer 500 meter van Hotel Arion). Deze luxe appartementen liggen direct voor het Badstrand. De appartementen hebben een ruime woonkamer, 2 of 3 slaapkamers, een open keuken met afwasmachine, wasmachine en wasdroger (113 reviews, 9.2).

Appartement Nieuw Vlissingen is gehuisvest in een een klassiek herenhuis voor het Badstrand. Het appartement (90m2) heeft een keuken, 2 slaapkamers en een balkon (78 reviews, 8.1).

Hotel op het strand van Vlissingen

Het Badstrand is het belangrijkste strand van Vlissingen. Het strand heeft een Blauwe vlag. Op 20 april 2018 werd er een nieuw zandpaviljoen geopend met beachrooms. Men stapt letterlijk vanuit de slaapkamer op het strand. Er zijn slechts 7 kamers. Kijk hier of er een kamer vrij is in Pier 7.
————————
Tags: Vlissingen hotels, B&B, appartementen
Vlissingen hotels, Dishoek hotels, Bed en breakfast Vlissingen, Luxe hotels Zeeland, Strandhotels Zeeland, Westduin strandhotel, Cadzand-bad hotels, Zoutelande hotels, Domburg hotels, Middelburg hotels