Boulevard Bankert

By | 15 december 2015

Boulevard Bankert Vlissingen

De drie boulevards in Vlissingen zijn vernoemd naar zeehelden uit de 17e eeuw: Boulevard Evertsen, Boulevard Bankert en Boulevard de Ruyter. Boulevart Bankert ligt in het midden en begint bij de Sardijntoren (links op de foto) en loopt door tot de zijstraat ‘Coosje Buskenstraat’. Boulevard Bankert kenmerkt zich door de hoge appartementengebouwen , terrasjes, restaurants en hotels. Vanaf de boulevard heeft men een mooi uitzicht op de passerende zeeschepen.

Amadore Hotel Arion

terras van hotel arion
Het zicht vanaf het terras van Amadore Hotel Arion. Op Boulevard Bankert zijn ook hangende terrassen die aan de boulevard hangen. Onderstaande video is op 11 maart 2018 gemaakt vanaf het strand voor Boulevard Bankert. De video start bij Hotel Arion dat 4 verdiepingen hoog is en in het middel ligt (links van de hoge flat). Het mos op de zwarte stenen geeft aan hoe hoog het water komt bij vloed.
Klik hier om de video te starten (Youtube 42 sec)

Vlissingen hotels boulevard

boulevard bankert met hotel solskin
Op de ene helft van Boulevard Bankert staan hoogbouw appartementen maar op de andere helft staan nog gewone panden. Op de foto is Hotel Solskin te zien (met roze ronde dak). Het meest luxe hotel is het 4 sterren Amadore Hotel Arion (2028 reviews, 8.2). Naast de standaardkamers zijn er ook junior suites en suites met een woon- en slaapkamer. Een paar honderd meter verderop liggen Hotel Solskin (613 reviews, 8.1), Hotel Truida en de Hotel de Leugenaar. Op Boulevard de Ruyter ligt Hotel de Belgische Loodsensocieteit (619 reviews, 7.9). Deze 3 sterren hotels hebben allen een vrij uitzicht op de zee en buitenterrassen op de boulevard. De goedkoopste kamers liggen aan de stadszijde. De hotels serveren zowel lunch als avondmaaltijden. Naar het centrum van Vlissingen is 5-15 minuten lopen.

Bekijk hier de video van het strand voor de 3-sterren hotels:
Boulevard Bankert Vlissingen met 3 sterren hotels (Youtube 53 sec)

Appartement boulevard Vlissingen

appartement Nieuw Vlissingen
Appartement Nieuw Vlissingen is gehuisvest in een historisch huis naast nieuwbouw de Strandveste. Vanuit het appartement heeft men uitstekend zicht op het Badstrand, de zee en de passerende boten.

Strandappartementen De Gulden Stroom liggen op Boulevard Evertsen (ongeveer 500 meter van Hotel Arion). Deze luxe appartementen liggen direct voor het strand. De appartementen hebben een ruime woonkamer, 2 of 3 slaapkamers, een open keuken met afwasmachine, wasmachine en wasdroger (113 reviews, 9.2). Appartement Nieuw Vlissingen is gehuisvest in een een klassiek herenhuis voor het Badstrand. Het appartement (90m2) heeft een keuken, 2 slaapkamers en een balkon (78 reviews, 8.1). Appartement Bellevue bevindt zich naast het loodswezen op Boulevard de Ruyter. In dit appartement heeft u een goed zicht op de rondvarende loodsboten. Bij Hotel Solskin is een penthouse appartement te boeken op de bovenste etage waarin maximaal 5 personen mogen verblijven. De badkamer heeft een bubbelbad en het dakterras is 35m2 groot.

Klik hier voor een video van het strand en de Gulden Stroom (Youtube 37 sec)

Hotel OP het strand van Vlissingen

Het Badstrand is het belangrijkste strand van Vlissingen. Het strand heeft een Blauwe vlag. Vanaf 20 april 2018 wordt er een nieuw zandpaviljoen geopend met beachrooms. Men stapt leterlijk vanuit de slaapkamer op het strand. Er zijn slechts 7 kamers. Kijk hier of uw kamer in dit splinternieuwe zandpaviljoen beschikbaar is.
————————
Tags: Vlissingen hotels, B&B, appartementen
Vlissingen hotels, Dishoek hotels, Bed en breakfast Vlissingen, Luxe hotels Zeeland, Strandhotels Zeeland, Westduin strandhotel, Cadzand-bad hotels, Zoutelande hotels, Domburg hotels, Middelburg hotelsGeef een reactie