Sardijntoren Vlissingen

By | 23 december 2015

sardijntoren vlissingen op boulevard
De Sardijntoren is een woontoren in Vlissingen die in het jaar 2000 werd opgeleverd. Het gebouw is 85 meter hoog, telt 29 verdiepingen en heeft 74 appartementen variërend van 2-kamers tot 4-kamers. Het bovenste deel van de woontoren bevat twee penthouses die twee woonlagen beslaan. Het is een van de hoogste gebouwen in Zeeland. Kerktoren de Lange Jan in Middelburg is 90 meter hoog. Het hoogste gebouw in Zeeland is de televisietoren in Goes (137 meter). In de twee onderste verdiepingen van de Sardijntoren zit een hotel. Links op de foto is appartementengebouw Strandveste.

strandveste en sardijntoren vlissingen
De Sardijntoren staat op Boulevard Bankert en kijkt uit over het Badstrand, de Westerschelde, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en Belgie. Er staan regelmatig woningen te koop. Een appartement met 2 slaapkamers en een oppervlakte van 116 m2 op de 23e verdieping had in oktober 2020 een vraagprijs van €459.000 en was verkocht.

Appartementen in Vlissingen

Belvedere
Residence Plaza
Residence Admiraal Tromp
Westpoort
Residence Maritime
Vakantie appartement Vlissingen boulevard

Boulevard Evertsen Vlissingen met de Sardijntoren
Op de boulevard is eenrichtingsverkeer voor auto’s en scooters. Het is toegestaan om betaald te parkeren.
vakantie Zeeland

Op Walcheren is een ruim aanbod van accommodaties te vinden. Wordt het een hotel op de boulevard van Vlissingen, het strandhotel Golden Tulip Westduin achter de duinen of een luxe kamer in het Van der Valk Hotel in Middelburg? In Domburg liggen de meeste hotels en appartementen binnen 400 meter van het strand.
Hotels boulevard Vlissingen
Vlissingen hotels
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed & Breakfast
Dishoek hotels en villapark
Domburg hotels en appartementen

Geef een reactie