Grand Cafe Blur

Amadore Grand Café Blur is gevestigd in Dishoek op de begane grond van een appartementengebouw. Noordzee Residence Dishoek is een vakantiepark aan de voet van de duinen. Grand Café Blur kijkt uit op het plein voor de duinovergang. Ook passeren veel fietsers die langs de duinen fietsen. Het grand cafe is 7 dagen per week open van 10.00 – 24.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de sluitingstijd 01.00 uur. Achter het gebouw is een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Dishoek is een klein dorpje aan de kust van Walcheren maar wordt druk bezocht als het mooi weer is. Er is een grote parkeerplaats aan de Verlengde Dishoekseweg (800 parkeerplaatsen). Het adres van Blur is Kaapduinseweg 28, Koudekerke.

appartementen dishoek met cafe blur
Appartementengebouw van vakantiepark Noordzee Residence met Grand Café Blur

terras grand cafe blur
het buitenterras

vakantie Zeeland

Op Walcheren is een ruim aanbod van accommodaties te vinden. Wordt het een hotel op de boulevard van Vlissingen, het strandhotel Golden Tulip Westduin achter de duinen of een luxe kamer in het Van der Valk Hotel in Middelburg? In Domburg liggen de meeste hotels en appartementen binnen 400 meter van het strand.
Vlissingen hotels boulevard
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed & Breakfast
Dishoek hotels en villapark
Domburg hotels en appartementen
horeca