Appartement Vlissingen

By | 20 december 2015

Vakantie
appartementen

appartementen in woontoren deurloo


Strandappartement Vlissingen voor vakantie
Er zijn twee appartementen op de boulevard die geboekt kunnen worden als vakantieappartement. Beide appartementen staan tegenover het Badstrand. Beneden aan de boulevard zijn twee grand-cafe’s met buitenterrassen (binnen 100 meter afstand). Appartement Nieuw Vlissingen Boulevard Evertsen is gevestigd in een klassiek herenhuis en heeft 2 slaapkamers en een keuken. Op 100 meter ligt De Gulden Stroom is een appartementengebouw met 3-kamer appartementen. Door de hoge ligging kunnen gasten kilometers ver kijken tot aan Belgie toe.

Vlissingen appartementen

boulevard bankert vlissingen met zijn appartementen


De duurste appartementen in Vlissingen staan op de boulevard. De woningen op de boulevard hebben een prachtig uitzicht over de Westerschelde en de Noordzee. Relatief nieuwe huizen zijn te vinden in de nieuwbouwwijken Rosenburg, Lammerenburg. De nieuwste appartementen zijn gebouwd aan de waterkant in het ‘Dok’ in hartje centrum.

Residence Maritime op de Oranjedijk
residence maritime in vlissingen
appartementen Vlissingen boulevard
Strandveste
Sardijntoren
– Gulden Stroom
De Nolle
Deurloo
– Ganuenta
– Nehalennia

Belvedere
Residence Plaza
Residence Admiraal Tromp
Westpoort
Residence Maritime

Citytrip Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Vlissingen hotels en appartementen
Domburg hotels en appartementen
appartement, Vlissingen, appartementen, Sardijntoren, boulevard, Residence, Plaza, Tromp, Westpoort, Belvedere, Vlissingen winkelen, attracties Vlissingen, evenementenGeef een reactie