Appartement Vlissingen

By | 20 december 2015

Ruyter Apartment Vlissingen

Appartement Vlissingen vakantie

Op zoek naar een appartement Vlissingen vakantie? De Ruyter Apartment (40 reviews, 9.8) heeft een fantastische locatie op de boulevard van Vlissingen. De schepen varen letterlijk langs uw raam voorbij. Het Ruyter Apartment heeft 2 slaapkamers en is 70 m2 groot. Naar het strand is 100 meter en naar bioscoop Cinecity 400 meter. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Apartment by the Sea

Appartement by the Sea Vlissingen
Apartment by the Sea
beschikt over 3 slaapkamers en is 150 m2 groot. Er mogen maximaal 5 personen in het appartement. De locatie is op de boulevard van Vlissingen. Men kijkt vrij uit over de zee en het strand. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Residentie Vlissingen

Residentie Vlissingen (220 reviews, 8.2) is een nieuw appartementencomplex dat in 2020 opende. Men kan kiezen uit studio’s of appartementen met 2 slaapkamers. Locatie is in het hart van de binnenstad. Het is 5 minuten lopen naar de cafe’s en restaurants op het Bellamypark en de Nieuwendijk. Dichtbij is Boulevard de Ruyter. Naar het strand is ongeveer 1200 meter. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Appartementen Martina
Appartement Martina Vlissingen
Appartementen Martina liggen aan de rand van Vlissingen dichtbij Westduin. De appartementen zijn eigendom van particulieren die ze te huur aanbieden. Booking kan 2 appartementen aanbieden in dit kleine complex : Martina nummer 19 en Martina nummer 24. De duinopgang naar het strand is slechts een paar honderd meter lopen. Appartement Martina heeft 2 slaapkamers. Naar het centrum van Vlissingen is ongeveer 4 km. De auto kan voor het appartement worden geparkeerd. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Budget appartementen Vlissingen

Budget appartementen worden veelal door particulieren verhuurd. De boekingen lopen via het vertrouwde platform van Booking.
Gerbrandion Appartement (2-persoons, 36 m2, buitenwijk, 40 reviews, 9.1)
Studio Zilt (20 m2, in West-Souburg, 33 reviews, 8.6)
Studio Zeezicht (33 m2, op boulevard, 70 reviews, 9.3)
The Bellamy apartment 2 (binnenstad, 70 m2, 2 slaapkamers, 64 reviews, 9.7)
Studio Bed & Beach (2-persoons + 2 kinderen, 75 m2, achter de boulevard, 51 reviews, 9.7)

Appartement Vlissingen met hond

Bij de meerderheid van de vakantieappartementen in Vlissingen zijn huisdieren niet toegestaan. Bij onderstaande accommodaties zijn honden wel welkom. Sommige vragen hiervoor een vergoeding, bij anderen is deze service gratis.
Appartement Bellevue Boulevard (toplocatie, 2 personen, huisdieren mogelijk kosten, 60 reviews, 9.5)
Beach Appartement (binnenstad, 3 slaapkamers, 150 m2, hond gratis)
Mo’s place (75 m2, 1 slaapkamer, hond mag, mogelijk kosten)
Ons Zeeuws Huus (126 m2, 3 slaapkamers, hond is gratis)

Vlissingen appartementen (geen vakantie)


De duurste appartementen in Vlissingen staan op de boulevard. De woningen op de boulevard hebben een prachtig uitzicht over de Westerschelde en de Noordzee. Relatief nieuwe huizen zijn te vinden in de nieuwbouwwijken Rosenburg, Lammerenburg. De nieuwste appartementen zijn gebouwd aan de waterkant in het ‘Dok’ in hartje centrum.
Strandveste
Sardijntoren
– Gulden Stroom
De Nolle
Deurloo
– Ganuenta
– Nehalennia

Belvedere
Residence Plaza
Residence Admiraal Tromp
Westpoort
Residence Maritime

Citytrip Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Vlissingen hotels en appartementen
Domburg hotels en appartementen
Appartement vakantie Zoutelande

appartement, Vlissingen, appartementen, Sardijntoren, boulevard, Residence, Plaza, Tromp, Westpoort, Belvedere, Vlissingen winkelen, attracties VlissingenGeef een reactie