Residence Admiraal Tromp

By | 10 januari 2016

[one_half]residence admiraal tromp-vlissingen[/one_half]
[one_half_last]Residence Admiraal Tromp is een appartementengebouw van 18 verdiepingen en 58 meter hoog. De woontoren is het op een na hoogste gebouw in Vlissingen; de Sardijntoren 400 meter verderop is 85 meter hoog. Admiraal Tromp is gelegen op Boulevard Bankert in Vlissingen tussen Residence Plaza en de Zeevaartschool aan de overkant van de straat. Het gebouw heeft aan de voorkant uitzicht over de Westerschelde.

[/one_half_last]

Appartement huren
Er staan regelmatig appartementen te huur in Residence Tromp. De huurprijs voor een appartement ligt tussen de €1055 – € 1200 per maand. Inclusief is een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder onder de woontoren.


[one_half]residence tromp hotel-arion-vlissingen[/one_half]
[one_half_last]hotel & horeca
Het vier sterren Grand Hotel Arion ligt vrijwel naast Residence Admiraal Tromp. Het hotel heeft een verhoogd terras naast de ingang en een hangend terras voor de boulevard. Brasserie restaurant de Bourgondier en restaurant Don Giovanni bevinden zich naast het hotel. Een populaire Belgische broodjeszaak is 100 meter van de residence. Meer restaurants en cafe’s zijn in de binnenstad op het Bellamypark. Afstand vanaf Residence Admiraal Tromp is 15 minuten lopen. [/one_half_last]

[one_half]arion hotel in vlissingen[/one_half]
[one_half_last]strand
Er is een strand voor het appartementencomplex. Bij vloed loopt dit onder water. Iets verderop, op 200 meter, ligt het populaire Badstrand. [/one_half_last]

Parkeren
Parkeren kan op de boulevard en de openbare parkeerplaats achter het gebouw. Bioscoop Cinecity is ongeveer 400 meter achter de appartementen.


Geef een reactie