Nieuwendijk Vlissingen

By | 20 december 2015

nieuwendijk vlissingen restaurants cafe

Nieuwendijk restaurants en cafe’s

De Nieuwendijk is samen met het Bellamypark het centrum van de horeca in Vlissingen. Zo zijn er o.a: Club Bellamy, Tapperij de Ruyter (voorheen Cafe de Vic en Popeye Cafe), The Wicked, Cafe de Branding, Hotel-Cafe Michieltje, museum brasserie De Gecroonde Liefde en Lunchcafe RJ. Op de stoep en voor de jachthaven zijn terrasjes. Naar het badstrand (over de boulevard) is ongeveer 20 minuten lopen.

nieuwendijk vlissingen met jachthaven en arsenaal

attracties Vlissingen

Veel attracties van Vlissingen zijn in de directe omgeving. Maritiem museum MuZEEum ligt midden op de Nieuwendijk. De jachthaven en attractiepark Het Arsenaal met de hoge uitkijktoren bevinden zich tegenover de Nieuwendijk. Familievermaakpaviljoen de Carrousel (games, kinderspelletjes, gokken, biljart) bevindt zich tussen het Arsenaal en Arsenaaltheater. Reptielenzoo Iguana is op het Bellamypark op 3 minuten lopen.

hotel ambiente vlissingen

Hotels centrum Vlissingen

Rechts op de foto is Hotel Ambiente. Links Irish cafe the Wicked en Hotel Zilt dat een van de populairste hotels in Vlissingen is. Andere hotels centrum Vlissingen zijn Bed and Breakfast de Kleyne Wereld, HoteldeBeautel (8.8), Hotel Bonaventure (op het Beursplein tegenover de Nieuwendijk), City Hotel en City Hostel.

parkeren op Nieuwendijk

Parkeerkelder De Fonteyne is in de Spuistraat (3 minuten lopen). Een parkeerterrein is op Stenen Beer; dat is ook 3 minuten lopen. Voor parkeren in het centrum moet men altijd betalen. Het tarief op straat is €2 per uur in de zomerperiode (1 april tot en met 31 oktober). In de winterperiode is het €1,50 per uur. In de parkeergarage is het tarief iets goedkoper: €1,80 per uur (zomer). Het nachttarief in de parkeergarage is €0,80 cent met een maximum van €4.

Citytrip Vlissingen

Goedkope hotels Vlissingen
Hotels boulevard Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Tags: Nieuwendijk, Vlissingen, hotel, restaurant, cafe, kermis, Muzeeum, Bellamypark,

Geef een reactie