Nieuwendijk Vlissingen

By | 20 december 2015

horeca & hotels op Nieuwendijk

cafe's en bars op de nieuwendijk


De Nieuwendijk is samen met het Bellamypark het centrum van de horeca in Vlissingen.
Zo zijn er o.a: Club Bellamy, Tapperij de Ruyter (voorheen Cafe de Vic en Popeye Cafe), The Wicked, Cafe de Branding, Hotel-Cafe Michieltje, museum brasserie De Gecroonde Liefde en Lunchcafe RJ. Op de stoep en voor de jachthaven zijn terrasjes. Naar het badstrand (over de boulevard) is ongeveer 25 minuten lopen.

nieuwendijk en de jachthaven

attracties
Veel attracties van Vlissingen zijn in de directe omgeving. Maritiem museum MuZEEum ligt midden op de Nieuwendijk. De jachthaven en attractiepark Het Arsenaal bevinden zich tegenover de Nieuwendijk. Familievermaakpaviljoen de Carrousel (games, kinderspelletjes, gokken, biljart) bevindt zich tussen het Arsenaal en Arsenaaltheater. Reptielenzoo Iguana is op het Bellamypark op 3 minuten lopen.

beursplein vlissingenhotel Bonaventure

hotels
In de straat zijn verscheidene accommodaties. Een populair hotel is Hotel Zilt. Andere verblijfplaatsen zijn Bed and Breakfast de Kleyne Wereld, B&B Joyce en Hotel Bonaventure (op het Beursplein tegenover de Nieuwendijk).

parkeren op Nieuwendijk

Parkeerkelder De Fonteyne is in de Spuistraat (3 minuten lopen). Een parkeerterrein is op Stenen Beer; dat is ook 3 minuten lopen. Voor parkeren in het centrum moet men altijd betalen. Dat is nu 1.70 euro per uur maar wordt in 2016 1.80 euro per uur.

Tags: Nieuwendijk, Vlissingen, hotel, restaurant, cafe, kermis, Muzeeum, Bellamypark,
Vlissingen hotels, hotel boulevard Vlissingen, Luxe hotels Zeeland, Strandhotels Zeeland, Zoutelande hotels, Domburg hotels, Middelburg hotels


Geef een reactie