Goedkope hotels Vlissingen

city hostel vlissingen

Goedkope hotels Vlissingen – City hostel

Op zoek naar een goedkoop hotel in Vlissingen? Er zijn een aantal accommodaties die voordelig zijn en goede reviews hebben. Bovendien zijn ze gunstig gelegen. Het goedkoopste hotel in Vlissingen is een bed op de slaapzaal van City Hostel (552 reviews, 7.3). Dit budgethotel ligt midden in het centrum op de Oude Markt. Het is 50 meter naar het Bellamypark en 400 meter naar de Nieuwendijk. Hier bevinden zich restaurants, terrasjes en cafe’s. Naar de boulevard is 500 meter. Een bed op de slaapzaal is inclusief ontbijt. City Hostel heeft ook voordelige tweepersoons- en vierpersoonskamers. Verder is er gratis wifi en zijn huisdieren toegestaan.

Bed and Breakfast de Kleyne Wereld

Bed and Breakfast de Kleyne Wereld
Bed and Breakfast de Kleyne Wereld (194 reviews, 8.8) combineert lage prijzen met een prima ligging in de binnenstad. Het is 100 meter lopen naar het Bellamypark en de Nieuwendijk met zijn restaurants, cafe’s en terrasjes. Attracties als het Muzeeum en Iguana zoo bevinden zich binnen 5 minuten lopen. Een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer is inclusief ontbijt.

B&B Vlissingen de Munck

Zoek je naar goedkope hotels Vlissingen dan is B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck (861 reviews, 7.2) een goede keus. Een eenpersoonskamer is er al vanaf 38 euro. Een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer kost vanaf 52 euro. Het ontbijt is exclusief en kost 11 euro p.p. De ligging van B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck is aan de rand van het centrum. Het is ongeveer 12 minuten lopen naar de binnenstad van Vlissingen.

Bed and Breakfast Vlissingen

bed en breakfast vlissingen
Bed and Breakfast Vlissingen is een verzorgde B&B in een gegoede buurt met twee-onder-een-kappers en vrijstaande woningen. De bed en breakfast heeft prima reviews (208 reviews, 8.8). Via de nabijgelegen autoweg rijdt u binnen 10 minuten naar de boulevard en het strand. Er is een tweepersoonskamer met uitzicht op de tuin en een tweepersoonskamer met balkon. Prijzen zijn vanaf 59 euro en dit is inclusief ontbijt en gratis wifi.

Goedkope hotels Vlissingen

Op het Bellamypark en de Nieuwendijk is de horeca van Vlissingen geconcentreerd. Ook worden hier grote evenementen gehouden zoals de kermis, Vintage Festival en Bevrijdingsdag. De meeste van de goedkope hotels Vlissingen bevinden zich in de binnenstad.
Slapen bij Café de Concurrent (269 reviews, 7.8, op Bellamypark)
B&B Zeeuws Genoegen (121 reviews, 9.4, 250 meter naar cafe’s op Nieuwendijk)
Stad en Strandhotel Elisabeth (908 reviews, 7.8, 600 meter van Badstrand)
City2Beach Hotel (763 reviews, 7.3, centrum, nabij bioscoop)
Hotel Zilt (1235 reviews, 8.1, op Nieuwendijk)

Citytrip Vlissingen

Bed en Breakfast Vlissingen
Hotels centrum Vlissingen
Appartement vakantie Vlissingen
Hotels boulevard Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland