Appartement vakantie Zoutelande


duinhotel tien torens zoutelande
Tien Torens
(903 reviews, 8.6) is waarschijnlijk het bekendste appartement vakantie Zoutelande. Dit unieke appartementencomplex staat letterlijk in de duinen en is begroeid met helmgras. Er is keus uit verschillende types kamers. De meeste appartementen zijn voor 2 personen maar er zijn ook enkele units met 2/3 slaapkamers. Naar het mooie zandstrand en centrum is 400 meter. Huisdieren zijn toegestaan. De extra kosten voor een hond zijn ongeveer €15 per nacht.

Plein 40 Lodges


Plein 40 Lodges
Plein 40 Lodges
(559 reviews, 9.2) is een modern appartementencomplex dat in het centrum van Zoutelande staat. Het werd geopend in de zomer van 2019. Er zijn 4 appartementengebouwen met in totaal 20 lodges die geschikt zijn voor 2-6 personen. Faciliteiten zijn een restaurant, wellness, fitness en een klimparcours voor kinderen. Het is slechts 50 meter naar de trap op de zeedijk. Huisdieren zijn toegestaan.

Residentie Soutelande

Residentie Soutelande (68 reviews, 9.1) is een modern appartementencomplex gebouwd in een traditionele stijl. De Residentie heeft 18 appartementen voor 2-6 personen. Het grootste appartement heeft 3 slaapkamers en is 100 m2 groot. Op de derde verdieping zijn enkele appartementen met zeezicht. Er is een lift in het gebouw. Het gebouw staat bij de Langstraat (terrasjes, winkels, supermarkt). Naar het strand is 200 meter lopen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aparthotel Zoutelande


Aparthotel Zoutelande
Aparthotel Zoutelande
(469 reviews, 8.3) ligt in het centrum van het dorp op nog 100 meter van de Langstraat (terrasjes, restaurants, winkels) en de grote trap naar het strand. Het moderne aparthotel heeft studio’s en appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers. In een aantal specifieke appartementen zijn honden toegestaan.

Budget appartementen Zoutelande

Een budget appartement kunt u vinden bij particulieren in het dorp. De prijzen zijn over het algemeen lager als in de hotels en residenties. Bij enkele appartementen zijn honden toegestaan.
Duinstraatje 1 (met 1 slaapkamer, max 2 personen)
Studio 19 (studio appartement, hond welkom)
Zon, Zee, Zoutelande (studio appartement 36m2, 75 reviews, 9.1)
Langstraat 29 (studio + appartement 2 slaapkamers)
Strandappartement Nieuwstraat (2 slaapkamers, hond welkom)
Huisje 19 (vakantiehuisje 32 m2, 2 slaapkamers, 84 reviews, 8.9, hond welkom)

Zeeland hotels en appartementen

Appartementen Domburg
Appartementen Middelburg
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland