Strandveste Vlissingen

By | 23 december 2015

appartementen strandveste vlissingen

Strandveste Vlissingen

De Strandveste is een appartementengebouw op Boulevard Evertsen in Vlissingen. Het gebouw is 26 meter hoog, telt 9 verdiepingen en heeft 32 appartementen. Op de begane grond is grand-cafe Raymondo’s gevestigd. Het appartementengebouw is gebouwd op de plek waar ooit het bekende Strandhotel stond.

strandveste en sardijntoren vlissingen
Strandveste staat op Boulevard Evertsen voor het Badstrand. Makelaars in Vlissingen hebben regelmatig appartementen in het gebouw te koop. Een appartement met 3 kamers (woonkamer, 2 slaapkamers) en een oppervlakte van 125 m2 heeft op het moment (april 2018) een vraagprijs van €485.000. Tegenover Strandveste staat het hoogste gebouw van Vlissingen: de Sardijntoren.

Accommodatie bij Strandveste

Het appartementengebouw staat op een ideale plek op de boulevard. Het kijkt uit over het grootste strand van Vlissingen. Rondom het gebouw zijn verschillende horecagelegenheden. Naast de Sardijntoren zijn de luxe Strandappartementen de Gulden Stroom. In het historische herenhuis naast Strandveste is gevestigd Appartement Nieuw Vlissingen. Op het strand zelf zit zandpaviljoen Pier 7 dat in april 2018 zijn deuren opent. Op de boulevards van Vlissingen zijn ongeveer 10 hotels en appartementen.
strandveste met windscherm
Met zijn ranke vorm lijkt Strandveste veel op een groot zeeschip. Voor de boulevard ligt het Badstrand dat het grootste strand is in Vlissingen. Het pleintje tussen beide woontorens is het ‘Frans Naereboutplein’. Op het Naereboutplein staat een groot windscherm (in de vorm van golven) wat tevens als kunstwerk dient. Achter het windscherm is de Kenau Hasselaarstraat en de Leeuwentrap.

Appartementen in Vlissingen

Strandveste
Sardijntoren
– Gulden Stroom
De Nolle
Deurloo
– Ganuenta
– Nehalennia

Belvedere
Residence Plaza
Residence Admiraal Tromp
Westpoort
Residence Maritime

Citytrip Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Vlissingen hotels en appartementen
Domburg hotels en appartementenGeef een reactie