Boulevard Evertsen

boulevard Evertsen Vlissingen met het Badstrand
Boulevard Evertsen in Vlissingen begint bij het historische Wooldhuis en loopt door tot aan de Sardijntoren. Het Badstrand bevindt zich grotendeels onder Boulevard Evertsen. Het is het meest populaire strand van Vlissingen.

Boulevard Evertsen in Vlissingen met de Sardijntoren
Tussen het Wooldhuis en de Sardijntoren staan nog relatief veel gewone huizen. De Sardijntoren is 90 meter hoog en het hoogste gebouw in Vlissingen. Tegenover de Sardijntoren ligt Strandveste dat is de vorm van een zeeschip is gebouwd. Het pleintje tussen Strandveste en de Sardijntoren is het ‘Frans Naereboutplein’. Vanaf de Sardijntoren gaat de boulevard verder onder de naam Boulevard Bankert. Op de grens van Boulevard Evertsen/Boulevard Bankert zijn twee grand-cafe’s met buitenterrassen.

Hotel op strand
Zandpaviljoen Pier 7 ligt op het strand ligt en telt 7 kamers. Het zandpaviljoen is sinds 7 april 2018 open.

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaatsen in de straten achter de boulevard, in het Nollebos (bij het Wooldhuis) of in de parkeergarage in het Spui. Er is eenrichtingsverkeer voor auto’s op de boulevard. De boulevards Evertsen en Bankert hebben een breed voetpad direct aan de zeezijde. De weggedeeltes van de drie boulevards in Vlissingen zijn in 2011 omgevormd tot “fietsstraten”. Auto’s mogen er rijden maar zijn ondergeschikt gemaakt aan het fietsverkeer.
Zeeland hotels

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Domburg hotels en appartementen