Bioscoop Cinecity

By | 18 december 2015

bioscoop Cinecity Vlissingen met XXL zaal

Cinecity Vlissingen

Cinecity is de naam van de bioscoop in het centrum van Vlissingen. Het is een moderne bioscoop met 7 filmzalen en de allernieuwste films. Er is onlangs een nieuwe multifunctionele zaal (XL) bijgebouwd met ruimte voor 700 bezoekers. Er vinden in de nieuwe zaal ook optredens plaats van muzikanten, popgroepen en theatervoorstellingen.

voorzieningen
– Cinecafe (drankjes en eten)
– Restaurant in jungle-style (speciaal voor kinderen)
– Winkel achter de kaartjes controle met drank, popcorn en snacks

Film by the Sea

bioscoop ccxl zaal met 700 zitplaatsen
Film by the Sea is een filmfestival dat ieder jaar in september in Cinecity wordt gehouden. Er zullen enkele premières zijn en veel artistieke films. Film by the Sea 2020 is doorgegaan maar wel met de nodige maatregelen. De meeste stoelen moesten leeg blijven om aan de corona regels te voldoen. Ook ging het slotfeest niet door en werd de spiegeltent vervangen door een buitenterras.

bioscoop in Vlissingen
locatie & parkeren
De bioscoop ligt direct achter Boulevard Bankert aan de Spuikomweg 1. Naar het Scheldeplein (AH, Blokker, C&A) is 3 minuten lopen. Naar de restaurants en cafe’s op het Bellamypark is nog geen 10 minuten lopen. Voor, achter en naast de bioscoop zijn parkeerplaatsen. Er zijn ook 3 laadpalen voor elektrische auto’s. Betaald parkeren in de zomer is van maandag t/m zondag. Tarief is 2 euro per uur. Parkeergarage De Fonteyne is 300 meter verderop in de Spuistraat.

Stedentrip Vlissingen

Strand Vlissingen – het Badstrand
Appartement Vlissingen vakantie
Goedkope hotels Vlissingen

Geef een reactie