Film by the Sea slotfeest

By | 22 september 2019

Film by the Sea slotfeest
Gisteravond was het slotfeest van Film by the Sea Vlissingen. Er was keus uit enkele films die ’s avonds draaiden en vrienden van ons kozen de film Maiden uit. Deze documentaire film gaat over een zeiljacht met een volledig vrouwelijke bemanning. Het schip deed mee in 1989/1990 aan de Whitbread Round the World Race en won twee etappes van de tocht (in haar klasse). Beelden op zee van die tocht worden afgewisseld met gesprekken van de vrouwen die destijds meededen. Na afloop was er het slotfeest met een liveband in de hal van de bioscoop en een silent disco in de spiegeltent. Het filmfestival in Vlissingen is bijna ten einde. Vandaag (zondag 22 september 2019) is de laatste dag.

Film by the Sea muziek en grote lamp
Na afloop van de films was er het slotfeest. Bij het openingsgala is de kledingstijl netjes en chic maar op het slotfeest is het gewoon casual. Na het verlaten van de film kreeg iedereen een muntje voor een consumptie (zat al in de entreeprijs van 13 euro inbegrepen). De toegangsdeuren van de bioscoop waren gesloten. Om 23.00 uur startte de liveband Flat Out met een optreden. De drukte viel mee want de bezoekers verdeelden zich keurig over de hal, het cinecafe en de spiegeltent.

Film by the Sea silent disco in spiegeltent
Wij kwamen al vrij snel in de spiegeltent terecht waar we ook wel eens een kijkje wilden nemen. Uiteindelijk zijn we in de spiegeltent tot sluitingstijd (01.00 uur) gebleven. Het was erg leuk om weer eens mee te dansen op de oude disco muziek van vroeger. De aanwezigen waren overwegend jongeren maar er waren ook genoeg 40 plussers. Bij silent disco krijgen de bezoekers een koptelefoon mee als ze naar binnen gaan. Twee dj’s speelden muziek die alleen met de koptelefoon te horen was. Elke dj speelt andere nummers/stijl. De koptelefoons hebben gekleurde lampjes. Kies je voor disco muziek van de ene dj dan krijgt de koptelefoon een rode kleur. Bij het luisteren van de muziek van de andere dj wordt de koptelefoon blauw. Dat gaan we volgend jaar zeker nog een keer doen :).

Vakantie Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Design hotels Zeeland
Domburg hotels en appartementen