Laadpalen Vlissingen Spuikom

laadpalen vlissingen cinecity
Vlissingen heeft weinig oplaadpunten voor elektrische auto’s in het centrum. Er is een laadpaal in de Slijkstraat (bij het Bellamypark). Sinds september 2020 zijn er 3 nieuwe openbare laadpalen bijgekomen (3×11 kW). Deze staan op het parkeerterrein Spuikom naast de bioscoop. Er is plaats voor 6 elektrische auto’s. Vanaf de parkeerplaats is het 100 meter lopen naar de boulevard en bioscoop.

Spuikom parkeren
Op de Spuikom is betaald parkeren van maandag t/m zondag van 9.00-21.00 uur. Van 1 november t/m 31 maart is er betaald parkeren van maandag t/m zaterdag. Het tarief is €2 per uur in de zomer en € 1,50 per uur in de winter.

laadpalen cinecity vlissingen
Achter de parkeerplaats staat Bioscoop Cinecity. Naar de Aldi (tegenover de bioscoop) is 400 meter. Klanten van de Aldi parkeren gewoonlijk op de parking naast de supermarkt (Komstraat Parking). Naar het Scheldeplein is 600 meter en naar het Bellamypark (terrasjes, uitgaan) is 800 meter. Voor het Bellamypark ligt parkeerkelder Fonteyne die 24 uur per dag open is en goedkoper is als de Spuikom.

Laadpalen Vlissingen

Mercuriusweg 16 (bij Lidl/Jumbo/Drankgigant, EV-Box 22 kW)
Laadpaal Oost-Souburg (Allego 11 kW)
Intratuin Vlissingen (buiten centrum, richting Koudekerke)
Laadpalen Zeeland