Laadpalen Vlissingen Spuikom

laadpalen vlissingen cinecity
Sinds september 2020 zijn er 3 openbare laadpalen (3×11 kW) op het parkeerterrein Spuikom naast bioscoop Cinecity. Er is plaats voor 6 elektrische auto’s. Vanaf de parkeerplaats is het 100 meter lopen naar de boulevard en bioscoop. Mochten de laadpalen bij Cinecity bezet zijn dan kan het parkeerterrein aan de Burgemeester van Woelderenlaan een alternatief zijn. Dat parkeerterrein ligt dichtbij het Badstrand/Nollestrand en heeft 3 laadpalen voor elektrische auto’s. Een andere laadpaal dichtbij Cinecity bevindt zich in de Slijkstraat (bij het Bellamypark).

Spuikom parkeren
Op de Spuikom is betaald parkeren van maandag t/m zondag van 9.00-21.00 uur. Van 1 november t/m 31 maart is er betaald parkeren van maandag t/m zaterdag. Het tarief is €2 per uur in de zomer en € 1,50 per uur in de winter.

laadpalen cinecity vlissingen
Achter de parkeerplaats staat Bioscoop Cinecity. Naar de Aldi (tegenover de bioscoop) is 400 meter. Klanten van de Aldi parkeren gewoonlijk op de parking naast de supermarkt (Komstraat Parking). Naar het Scheldeplein is 600 meter en naar het Bellamypark (terrasjes, uitgaan) is 800 meter. Voor het Bellamypark ligt parkeerkelder Fonteyne die 24 uur per dag open is en goedkoper is als de Spuikom.

Laadpalen Vlissingen

Mercuriusweg 16 (bij Lidl/Jumbo/Drankgigant, EV-Box 22 kW)
Laadpaal Oost-Souburg (Allego 11 kW)
E-Mobility Park (meerdere laadpalen bij Hogeschool Zeeland/Kenniswerf)
Intratuin Vlissingen (buiten centrum, richting Koudekerke)
Laadpalen Zeeland