Laadpaal Oost-Souburg Vlissingen

Laadpalen op Karolingenbaan
laadpalen op Karolingenbaan
Twee laadpalen (Type 2, 22.1 kW) staan op de Karolingenbaan 1. Dit is in het centrum van Oost-Souburg. Het Oranjeplein is om de hoek. Naar de Aldi en Jumbo supermarkt is 150 meter.

Laadpaal Ambachtsveld

Deze laadpaal staat op het parkeerterrein voor de huisartsenpost en verpleeghuis Ambachtsveld. Het voetbalveld van RCS ligt op 50 meter. Het treinperron ligt op 150 meter en het kleine station zelf (automaat voor tickets) ligt op 400 meter.

Laadpaal Amstelstraat/Reggestraat
laadpaal oost souburg amstelstraat
Een openbare laadpaal (11 kW) in Oost-Souburg is te vinden op de hoek Amstelstraat/Reggestraat 43. Het betreft 1 parkeerplaats langs de kant van de weg. Oost-Souburg telt ongeveer 10.000 inwoners en behoort tot de gemeente Vlissingen. Naar het centrum van Vlissingen is ruim 5 km. Naar de laadpaal op het Ambachtsveld is 400 meter.

Laadpaal Oost Souburg Adriatischezeestraat
laadpaal oost souburg adriatischezeestraat
De laadpaal (11 kW) in de Adriatischezeestraat heeft 2 parkeerplaatsen. De straat is relatief dichtbij de A58 autosnelweg.

Publieke laadpaal bij Omroep Zeeland
publieke laadpaal bij Omroep Zeeland
Het laadpunt aan de Kanaalstaat 64 bevindt zich op het terrein van Omroep Zeeland. Er zijn nu 2 publieke parkeerplaatsen gecreƫerd waarbij men buiten het parkeerterrein van de omroep staat maar wel gebruik kan maken van de laadpaal. Op het bord staat dat publiek gebruik toegestaan is tussen 18.00 en 8.00 uur.

Souburg-Noord

Souburg-Noord is uitgebreid en in het nieuwe gedeelte staan 2 openbare laadpalen op 2 kleine parkeerterreinen. De duurzame woningen zijn in 2023 opgeleverd en veel bewoners zullen een elektrische auto hebben. De bouwwerkzaamheden zijn nog bezig, in Google is nog geen straatnaam te zien. Het is in ieder geval de eerst volgende afslag na de Esdoornstraat.

Lekstraat
Een openbare laadpaal voor elektrische auto’s is te vinden op de kruising Lekstraat/Diezestraat. Het is vanaf hier ongeveer 500 meter naar sporthal de Belt, Tennisclub TC Souburg en De Zoute Viever.

Elektrische auto opladen Zeeland

Laadpaal Mercuriusweg Vlissingen (Lidl/Jumbo)
Laadpaal Edison Center Vlissingen
Oplaadpunt Intratuin Vlissingen
Snellader Middelburg
Snellader Goes
oplaadpunten Zeeland

Laadpalen & thuisbatterij

Thuisbatterij vergelijken, Laadpaal kopen voor thuis