Laadpaal Oost-Souburg Vlissingen

Laadpaal Amstelstraat/Reggestraat
laadpaal oost souburg amstelstraat
Een openbare laadpaal (11 kW) in Oost-Souburg is te vinden op de hoek Amstelstraat/Reggestraat 43. Het betreft 1 parkeerplaats langs de kant van de weg. Oost-Souburg telt ongeveer 10.000 inwoners en behoort tot de gemeente Vlissingen. Naar het centrum van Vlissingen is ruim 5 km.

Laadpaal Oost Souburg Adriatischezeestraat
laadpaal oost souburg adriatischezeestraat
De laadpaal (11 kW) in de Adriatischezeestraat heeft 2 parkeerplaatsen. De straat is relatief dichtbij de A58 autosnelweg.

Publieke laadpaal bij Omroep Zeeland
publieke laadpaal bij Omroep Zeeland
Het laadpunt aan de Kanaalstaat 64 bevindt zich op het terrein van Omroep Zeeland. Er zijn nu 2 publieke parkeerplaatsen gecreƫerd waarbij men buiten het parkeerterrein van de omroep staat maar wel gebruik kan maken van de laadpaal. Op het bord staat dat publiek gebruik toegestaan is tussen 18.00 en 8.00 uur.

Overige oplaadpunten
Een laadpunt voor elektrische auto’s dat regelmatig op het internet wordt vermeld is op het bedrijventerrein Oost-Souburg. Het adres is Marie Curieweg 3. Het ligt net buiten Oost-Souburg langs de A58. Het oplaadpunt (3kW) staat voor een autodealer. Vaak staan er geparkeerde auto’s om het laadpunt. Er zou ook een laadpaal zijn aan de Kromwegensingel 6 maar die heb ik niet kunnen vinden.

Elektrische auto opladen Zeeland

Laadpaal Mercuriusweg Vlissingen (Lidl/Jumbo)
Laadpaal Edison Center Vlissingen
Oplaadpunt Intratuin Vlissingen
Snellader Middelburg
Snellader Goes
oplaadpunten Zeeland