Snellader Middelburg

In juli 2020 sloot Zeeland met 5 andere regio’s in Nederland een plan om honderdduizenden laadpalen extra te plaatsen. Middelburg doet het redelijk goed met oplaadpunten voor elektrische auto’s. De opladers staan verspreid over de stad op publieke plaatsen. De nieuwste modellen kunnen een elektrische auto binnen een half uur opladen. Waar vindt u een snellader Middelburg?

van der valkmiddelburg laadpaal en snellader
Op de parkeerplaats van het Van der Valk Hotel Middelburg staat een snellader van Allego (CCS 50kW, CHAdeMO 50 kW, AC 43 kW). Er is ook een standaard laadpaal (11 kW). Op de achtergrond zijn de Tesla superchargers te zien.

Tesla laadstation Zeeland – Middelburg

Tesla laadstation Middelburg met 8 superchargers
Een extra faciliteit van het Van der Valk Hotel is een parkeerterrein met 8 Tesla superchargers. Deze parking bevindt zich niet op het terrein van het hotel maar er tegenover.

Het Tesla laadstation is in de zomer van 2020 geplaatst en is het eerste laadstation van Tesla in Zeeland. De opladers zijn van het nieuwste model (CCS 250 kW). Oudere modellen van Tesla kunnen hier niet opladen tenzij ze hiervoor geschikt zijn gemaakt door de autodealer. Naar de entree van golfbaan Middelburg is 250 meter.

McDonalds

Snellader Middelburg McDonalds
Op het parkeerterrein van McDonalds Middelburg staat een snellader van Vattenfall (50 kW CHAdeMO, 50 kW CCS, AC 43kW). McDonalds is dichtbij Van der Valk Middelburg gevestigd (1500 meter).

Shell Arnemuiden

Twee snelladers Arnemuiden – CCS 175.0 kW en een CHAdeMO 75.0 kW – staan op het Shell tankstation aan de A58. De afstand naar Middelburg is zo’n 5km.
Oplaadpalen Middelburg centrum

Oude Veerseweg (slim laadplein met 6 laadpalen waaronder 3-fase)
Hof van Tange (parkeerterrein in centrum, Allego 11 kW)
Rotterdamsekaai (in centrum, Allego 11 kW)
Damplein (naast de abdij, Allego 11 kW)
Rouaansekaai 127 (bij Spijkerbrug/jachthaven, Allego 11 kW)
Loskade 15 (Bij 3 hotels, Allego 11 kW)
– Parkeergarage Geere – Kalverstraat 4 (Allego 22.1 kW)
Klein Vlaanderen (Allego 11 kW)
Stedentrip Zeeland

Luxe hotels Zeeland
Design hotels Zeeland
Strandhotels Zeeland
snellader Middelburg, Tesla, laadstation, oplader, laadpunt, McDonalds, Van der Valk Hotel