Laadpaal Vlissingen strand boulevard

laadpaal Vlissingen strand boulevard

3 Laadpalen bij Badstrand

Als je op zoekt bent naar een laadpaal in Vlissingen dichtbij het strand en de boulevard dan zijn er verschillende mogelijkheden. De 3 laadpalen op de foto bevinden zich op het parkeerterrein op de hoek President Rooseveltlaan/Burgemeester van Woelderenlaan. Het is 300 meter naar het Wooldhuis. Hier begint Boulevard Evertsen en ligt het Badstrand dat het grootste strand van Vlissingen is.

Bij het Wooldhuis kun je direct het strand op via een trap. Er liggen tevens 2 strandpaviljoenen en het gebouw van de strandwacht. Het adres van de laadpalen is Burgemeester van Woelderenlaan 48. De weg van het parkeerterrein naar de boulevard is vrij steil. Heb je spullen bij je of mensen die slecht ter been zijn dan kun je die beter eerst op de boulevard afzetten.

Drie laadpalen bij bioscoop Vlissingen

Mochten de 6 parkeerplaatsen voor elektrisch opladen bezet zijn dan zijn de 3 laadpalen bij bioscoop Cinecity een prima alternatief. Cinecity ligt een kilometer verderop maar is dichterbij het centrum van Vlissingen. Cinecity ligt op 150 meter van Boulevard Bankert waar ook strand is en verschillende terrasjes. Naar het Badstrand is ongeveer 700 meter.

Laadpalen in Vlissingen

Mercuriusweg (bij Lidl/Jumbo/Drankgigant, EV-Box 22 kW)
Pablo Picassoplein 9 (bij ziekenhuis, Allego 11 kW)
Bossenburgh & Middengebied (bij Sloeweg/N288, Allego 11 kW)
Oost-Souburg (laadpalen in Amstelstraat, Adriatischezeestraat)
President Rooseveltlaan 731 (Sporthal Baskensburg, 21.1 kW)
Paauwenburg Vlissingen (3 laadpalen in Paauwenburg-Oost)
E-Mobility Park (bij Hogeschool Zeeland/Kenniswerf)
Laadpalen op Walcheren/Zeeland

Laadpaal kopen bij BOL

Bij BOL kun je laadpalen vergelijken van 26 merken inclusief Wallbox, EvBox en NewMotion. Erg handig is het Persoonlijke advies en offerte op locatie van de laadpaal installatie. Viking Elektra komt bij u aan huis en bekijkt welk model laadpaal in uw thuissituatie het beste is. Neemt u hun offerte aan dan zijn de kosten van het advies gratis.
Top 10 laadpalen
Laadpalen Installatie – Persoonlijke advies en offerte