Oplaadpaal Paauwenburg Vlissingen

snellader in Paauwenburg Vlissingen
Er staan op het moment 4 openbare laadpalen in de wijk Paauwenburg. De opladers staan in de wijk Paauwenburg-Oost. Deze wijk kenmerkt zich door de hoge flats en een winkelcentrum. Iets verderop ligt Paauwenburg-West en dit is de villawijk van Vlissingen. Deze woningen kijken uit op de duinen en het Westduinpark/Nollebos. Hier staan geen publieke oplaadpunten. Op de foto de snellader (60kw) van Agriland die bij het winkelcentrum staat aan de Van Hogendorpweg. Volgens mij staat de paal gewoon op straat.

oplader pauwenburg vlissingen flat
Deze laadpaal staat voor de flat aan de Van Hogendorpweg 38. De laadpaal is gemakkelijk te bereiken van de Gerbrandystraat (de weg van Vlissingen naar Koudekerke).

laadpaal de visserstraat vlissingen
De laadpaal in de Visserstraat bevindt zich op 50 meter van de Lidl supermarkt. Aan de overkant van de straat ligt het winkelcentrum met de Jumbo, Kruidvat, bakker en ING. Het is ongeveer 500 meter naar de laadpaal aan de Van Hogendorpweg.

laadpaal van bossestraat vlissingen
Een derde laadpaal in Paauwenburg-Oost staat op de parkeerplaats bij de Van Bossestraat 23. Dichtbij is de Sloeweg die van de Burgemeester van Woelderenlaan naar de autosnelweg A58 loopt. Het is 400 meter naar het Nollebos.

Laadpalen Vlissingen

Slijkstraat (in centrum bij Bellamypark, Allego 11 kW)
Spuikom parkeerterrein (centrum, naast bioscoop/boulevard/strand, 3 x 11 kW)
Mercuriusweg (bij Lidl/Jumbo/Drankgigant, EV-Box 22 kW)
Bossenburgh & Middengebied (Bij Sloeweg/N288, Allego 11 kW)
Oost-Souburg (laadpalen in Amstelstraat, Adriatischezeestraat)
President Rooseveltlaan 731 (Sporthal Baskensburg, 21.1 kW)
E-Mobility Park (bij Hogeschool Zeeland/Kenniswerf)
Edisoncenter (buiten centrum, dichtbij A58)
Intratuin (buiten centrum, richting Koudekerke)
Laadpalen Zeeland