Film by the Sea 2020

By | 18 september 2020

film by the sea vlissingen
Film by the Sea 2020 wordt dit jaar gehouden van 11 t/m 20 september. Het film- en literatuurfestival wordt alweer voor de 22e keer houden in de bioscoop van Vlissingen. De slotfilm is The Singing Club op 19 september (19.00 uur) hoewel dit niet de laatste film is die avond. Ook op 20 september zijn er nog tal van films. Het volledige programma staat op de website van FilmbytheSea.

hal van cinecity
Door het het coronavirus zijn er wel de nodige aanpassingen. In de zaal wordt de 1,5 meter gehandhaafd. Dit betekent dat de meeste stoelen leeg zijn. Dit wordt aangegeven met een kruis op de stoel. Er mogen maximaal 2 personen naast elkaar zitten tenzij het een gezin is. De plaatsen in de bioscoop worden toegewezen. De bezoekersaantallen vielen de bioscoop mee. Men ging uit van 20% van het gangbare aantal (normaal komen er 46.000 bezoekers). Het zijn er uiteindelijk 40 tot 45% geworden.

film by the sea vlissingen 2020 terras
De optredens, evenementen en slotfeest zijn noodgedwongen verdwenen. De mooie spiegeltent heeft plaats gemaakt voor een buitenterras. Na de slotfilm is er muziek op het terras. Verleden jaar was de gratis openluchtfilm van Jaws op het strand die druk bezocht werd.

Vlissingen stedentrip

Vlissingen hotels en appartementen
Goedkope hotels Vlissingen
Appartementen Vlissingen vakantie
Luxe hotels Zeeland