Vrouwenpolder

By | 12 november 2015

breezand strand vrouwenpolder
Vrouwenpolder is een dorp op 3km van de kust van Walcheren. Het heeft ongeveer 1100 inwoners. Het behoort tot de gemeente Veere. Belangrijkste attracties van Vrouwenpolder zijn het brede zandstrand bij Breezand en het nabijgelegen Veerse Meer.

Amadore Hotel Kamperduinen Zeeland

hotels Vrouwenpolder
Zeer populair is het Amadore Grand Hotel de Kamperduinen gelegen op 5 km van Vrouwenpolder. Dit 4-sterren hotel beschikt over een wellness centrum met overdekt zwembad, sauna en natuur zwemvijver. Naar het strand is 600 meter. Er is gratis parkeren en verhuur van elektrische fietsen.

campings & vakantieparken
Er zijn diverse grotere en kleinere campings in Vrouwenpolder. Camping de Zandput is een gezellige familiecamping die midden in de duinen ligt. Gasten hebben gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs in Kamperland. Iets verderop ligt het vijf sterren vakantiepark Hof Domburg dat chalets, bungalows en vakantievilla’s verhuurd.

uitgaan
Veel vakantiegangers gaan in de weekenden en zomermaanden naar discotheek De Hooizolder in Westkapelle, welke de grootste disco in Zeeland is. Ook in Domburg zijn verschillende leuke cafe’s naast elkaar zoals de Beach Club en Cafe Tramzicht. In Renesse zijn veel discotheken, jongerencafe’s en bars; de afstand is ongeveer 20km.

bioscoop
Cinecity is een moderne bioscoop in het centrum van Vlissingen met 8 filmzalen en een cafe-restaurant.

bus & trein
Het dichtstbijzijnde treinstation is in Middelburg. Vanaf het busstation (naast het treinstation) in Middelburg vertrekt uur buslijn 64 naar Vrouwenpolder. Buslijn 64 maakt een uitgebreide rondreis over Walcheren. Onderweg doet de bus eerst Veere centrum aan (10 minuten), Vrouwenpolder (22min), Oostkapelle (32 min), Domburg (38 min), Westkapelle, Zoutelande, Dishoek en Vlissingen.Geef een reactie