Strand Vrouwenpolder Oostkapelle

strand Vrouwenpolder
Als u op de A58 van Goes naar de stranden van Walcheren rijdt dan zijn er globaal twee keuze mogelijkheden. U slaat af bij Nieuw- en Sint Joostland en neemt de N57/N287 langs Middelburg naar Vrouwenpolder, Oostkapelle en Domburg. Of u rijdt rechtdoor naar Vlissingen waar de A58 overgaat in de provinciale N288. Deze weg leidt naar de stranden van Westduin, Dishoek, Zoutelande en Westkapelle.

Strand Breezand

De meeste badgasten zullen hun auto parkeren op het grote parkeerterrein op de Veerse Dam ter hoogte van strandpaviljoen Lekker. Op dit parkeerterrein is plaats voor honderden auto’s en er zijn twee horecagelegenheden: pannekoekhuis Berelekker en cafetaria De Lekkerbek. Het strand van Breezand is bij eb erg breed.

Aloha Beachbar Vrouwenpolder

Strand Vrouwenpolder Oostkapelle

Een stuk rustiger dan Breezand is het strand dat richting Oostkapelle loopt. Dit strand begint ongeveer bij Aloha Beachbar. Vanaf hier is het 500 meter lopen naar de Strandwacht en 1200 meter naar de grote parkeerplaats. Dichtbij Aloha Beachbar is een parkeerplaats van gras aan de Vroondijk. Toen ik langs de beachbar liep las ik dat deze pas ’s avonds openging vanaf 19.00 uur. De naam is best verwarrend want er is ook een strandpaviljoen Aloha Beach dat een kleine 2 km verderop ligt.

aquarius vrouwenpolder
Aquarius is een klein strandpaviljoen op het strand van Vrouwenpolder. Het is eigenlijk meer een strandhuis dan een paviljoen. Er is een kleine kaart. Gasten kunnen huisgemaakte soepen, taarten en drankjes bestellen. De foto is gemaakt op zaterdag 12 mei 2018. Het was toen een oase van rust. Het paviljoen ging die dag pas in de namiddag open. Een uur later ging ik naar Domburg centrum en daar waren juist erg veel mensen op de been.

Catamarans

Op 150 meter van Aloha Beachbar is een paviljoen met ernaast een aantal kleine catamarans. Het lijkt op een verhuurcentrum maar ik kon geen informatie vinden op het internet vinden hoe het centrum heet. Een bord aan de buitenkant zou wel handig zijn.
catamaran huren vrouwenpolder

Vakantie Zeeland

Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed & Breakfast Middelburg