Vlissingen Onderstroom 2023

By | 10 juli 2023

Vlissingen Onderstroom 2023 op Bellamypark
Vlissingen Onderstroom 2023 werd gehouden van 7 t/m 9 juli in de binnenstad. Hiermee keerde het 3-daagse evenement terug naar zijn oude stekkie op het Bellamypark. Verleden jaar vond het festival plaats bij de Dokhaven waar voldoende ruimte was maar minder sfeer. Je miste toch de terrasjes, restaurants en kleurige omgeving. Bekijk hier de foto’s van Onderstroom 2022 om het verschil te zien.

Vlissingen Onderstroom 2023 op Bellamypark
Er waren tientallen acts en een hele leuke was Improbabile. Zij combineerden acrobatiek met humor. Zo werden er borden draaiend gehouden en vaak leek het dat elk moment een bord zou vallen. Een spannend moment was toen Loretta ondersteboven op haar handen stond en met haar voeten een pijl afschoot naar een ballon. Gino verstopte zich achter de tafel.

kleurige tent op Bellamypark Onderstroom 2023
Naast het Bellamypark waren er ook acts op de Oude Markt, Nieuwendijk, Plein Vierwinden en Keizersbolwerk. Betaalde optredens vonden o.a plaats in de Sint Jacobskerk en het Muzeeum. Op het terrein van de Vesting in het Scheldekwartier was een expositie van kunst te zien. Hoewel het zaterdag erg warm was wist het publiek toch het festival te vinden.


De straattheater act Jonge Honden waarbij het baasje de 3 grote honden Hector, Fifi en Blaffie uitlaat. Uiteraard gaan de honden het publiek in.

Evenementen

Bevrijdingsfestival Zeeland 2023
Domburg Living Statue Festival 2023
Havendag Vlissingen 2023
City of Dance 2019 (komend weekend in Middelburg)