Tribute to Woodstock Middelburg

By | 16 augustus 2019


Toen we gistermiddag naar de Markt in Middelburg liepen had ik nog ergens in mijn achterhoofd dat er een muziekfestival was op het Koorkerkplein. Ik wist alleen niet meer of het al geweest was of nog moest beginnen? Voor de muziekliefhebbers van vroeger: Tribute to Woodstock Middelburg is donderdag 15 augustus begonnen en het gratis festival duurt t/m zaterdag 17 augustus. Locatie is op het Koorkerkplein voor de abdij.


Het Koorkerkplein ligt voor de Lange Jan en de abdijkerken. Het is een niet al te groot plein dat gemakkelijk te bereiken is. Het plein is een zijstraat van winkelstraat de Lange Delft en het parkeerterrein op het Damplein ligt op 100 meter. Naar het treinstation is minder dan een kilometer lopen. Op het Koorkerkplein kan men zitten op het terras van cafe-Restaurant Desafinado. Ook is er een bierkraam. Muntjes zijn te koop aan het loket naast de bierkraam.


Dit is het programma voor de komende dagen. Er treden diverse bands en zangers op. Volgens Buienradar zou het zaterdag (wat) regenen tot pakweg 14.00 uur. Het festival begint pas om 13.00 uur dus met de regen zou het mee moeten vallen.

Vakantie Zeeland

Bed & Breakfast Middelburg
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Design hotels Zeeland
Domburg hotels en appartementen