Terrasje pakken

By | 25 maart 2018

Dishoek Zeeland
Zaterdagmiddag (24 maart 2018) was het toch nog heerlijk weer geworden. Wij pakten de scooter en zijn naar Dishoek gereden waar we parkeerden bij het terras van Grand Cafe Blur en de receptie van vakantiepark Noordzee Résidence. Het plein in Dishoek is geheel gerenoveerd. Jammer dat de mooie boom midden op het plein gekortwiekt is. Het zal wel een jaartje duren voordat er weer groen aan zit. Parkeren in Dishoek kan op twee parkeerterreinen die beide aan de Verlengde Dishoekseweg liggen. Een derde parkeerplaats ligt aan de Duinweg.

weg naast vakantiepark Dishoek
Naast Cafe Blur ligt een onverhard wandelpad langs de duinen richting Zoutelande. Na 600 meter is er een kruispunt. Rechtsaf gaat men naar het parkeerterrein aan de Duinweg (bij restaurant Hof aan Zee). Linksaf is het pad naar de zee. Op de foto zijn de vakantiehuisjes te zien van vakantiepark Noordzee Résidence.

Boomerang Dishoek
De trap af naar strandpaviljoen de Boomerang in Dishoek. Twee andere strandpaviljoens in Dishoek zijn de Zeebries en Kaapduin waar ook de strandwachtenpost is gevestigd.

terras van de Boomerang Dishoek
Op deze zaterdagmiddag was het niet druk. Onze mobiel gaf aan dat het 11 graden was maar in het zonnetje en uit de wind voelde het een stuk behaaglijker. De meeste mensen op het terras hadden hun jas uitgedaan en zaten tevreden te genieten van de stralende zon. De zondag was helaas een stuk minder.
Stedentrip Zeeland

Dishoek hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen