Man die sigaret opsteekt

By | 25 december 2015

man die sigaret opsteekt in vlissingen boulevard

standbeeld man die sigaret opsteekt

Man met lange jas die een sigaret opsteekt is de naam van een bronzen beeld in Vlissingen. Het beeld staat op op stoep van Boulevard Evertsen.

kunstenaar
Het kunstwerk is gemaakt in 1985 door beeldhouwer Herman Bisschop uit Aardenburg. Andere werken van zijn hand in Vlissingen zijn: Vissersvrouw een beeld op de Groene Boulevard en een beeld van een omhoogkijkende man op het Bellamypark.

kunst op Boulevard Evertsen
Vijftig meter verderop van beeld “Man met lange jas die een sigaret opsteekt” staat de Levensboom, een sculptuur van Marte Roling.

standbeeld op boulevard vlissingen
Meer kunst in Vlissingen

Milieumonument: gestolde oliedruppel – LandingsmonumentWindvaanLevensboomDrie meisjes in de windHaal ik de Zee” – SanseveriaMens, Weer en WindVissersvrouwBadende Beelden – Kubol: sculptuur bij Ter Reede – Emmausgangers: beeld onder boulevard – Michiel de RuyterFrans NaereboutOpen ZuilZeevaartscholierEruptionLevensboomKoopvaardijWillem III Kunstcentrum

Tags: kunst Vlissingen, kunstroute, sculptuur Koopvaardij, Man die sigaret aansteekt, Haal ik de zee, kunstroute, art gallery, galerie, Zeeland, Flushing, beeld, sculptuur


>

Geef een reactie