Hotel Belgische Loodsensocieteit

Belgische Loodsensociëteit Vlissingen
Hotel Belgische Loodsensociëteit ligt aan Boulevard de Ruyter en kijkt uit over de Westerschelde. Het is een bekende accommodatie in Vlissingen o.a omdat het hotel naast het Loodswezen ligt. Het ontleent daar ook zijn naam aan. De loodshaven met loodsboten ligt op ongeveer 100 meter. Zittend op het zonnige terras van het hotel heeft men een prima uitzicht op de loodsboten die naar de zeeschepen varen.
Boekingspagina: Hotel Belgische Loodsensociëteit

Belgische Loodsensociëteit

De Belgische Loodsensociëteit is een klein hotel met 11 hotelkamers. Enkele kamers kijken uit over de zee. Het goedkoopst is de Standaard kamer Stadszicht. Er is ook een Familiekamer voor 4 personen. Bij Booking zijn op het moment 637 beoordelingen voor dit hotel. Het gemiddelde cijfer is een 7,9. Gasten waarderen de locatie het hoogst (9.1). Het comfort en faciliteiten scoren het laagst (7.1/7.3). De Belgische Loodsensociëteit heeft een eigen restaurant waar zowel het ontbijt als de lunch genuttigd kan worden. Er kan niet ’s avonds gegeten worden. Ook is er een bar. Huisdieren zijn welkom. De kamers zijn rookvrij en hebben gratis wifi.

Belgische Loodsensociëteit en Loodsweze
Het hotel kijkt uit over de Westerschelde. Naar het dichtstbijzijnde strand (bij Coosje Buskenstraat) is een kleine 10 minuten lopen. Naar het Badstrand is 15-20 minuten lopen. Het centrum van Vlissingen ligt direct achter Hotel De Belgische Loodsensocieteit. Attracties als het Muzeeum, reptielenzoo Iguana en familiepark het Arsenaal liggen op het Bellamypark en Nieuwendijk (binnen 600 meter).

Hotels op de boulevard

Er zijn ongeveer 10 hotels en appartementen op de boulevards van Vlissingen. Hotel Arion is het meest luxe hotel met 4 sterren en 2028 reviews (8.2). De overige hotels hebben 3 sterren. Hotel Solskin heeft tevens een penthouse appartement. Gulden Stroom zijn luxe appartementen voor het strand van Vlissingen.

Weekendje Zeeland

Strandhotels in Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Zoutelande hotels
Domburg hotels
Vlissingen hotels boulevard
Vlissingen hotels en appartementen
horeca