Mooie nazomerdag

By | 28 september 2018

strand Vlissingen met pier 7 en zeeschi

Mooie nazomerdag

Deze week hadden we nog twee mooie nazomerdagen. Wat was het lekker zitten in het zonnetje op het strand van Vlissingen. De foto is genomen bij strandpaviljoen Pier 7 dat in de lente van 2018 open ging. Het paviljoen weet veel bezoekers te trekken. Niet alleen badgasten maar ook veel gewone voorbijgangers die over de boulevard wandelen. Er zijn ook 7 hotelkamers te boeken naast het strandpaviljoen. Bij het openen van de deur staat men dan direct op het strand.


Wandelen over het strand van Vlissingen naar Westduin. Een zee van ruimte heb je tot je beschikking in het voor- en naseizoen. Een bekende wandelroute is de wandeling van Vlissingen naar Domburg. Die wandeltocht hebben we zelf nog niet uitgeprobeerd. Er zijn genoeg sportieve wandelaars op het strand te vinden met rugzakjes die waarschijnlijk wel een gedeelte van de wandeltocht lopen.

Kustmarathon

Van 5 t/m 7 oktober 2018 is het Kustmarathon Zeeland. Vrijdagmiddag 5 oktober start de Ladiesrun. De marathon voor de hardlopers start op zaterdag om 12.00 uur in Burgh-Haamstede. De finish is in Zoutelande. De deelnemers hebben tot 18.00 uur de tijd om binnen te komen. Zondag is de marathon van de wandelaars. Dit is de drukste dag. Wij gaan zeker even kijken op zaterdag.

Hotels Vlissingen

De herfstvakantie begint op 21 oktober 2018 in de regio Zuid en 28 oktober in Midden en Noord Nederland. De maand oktober is traditioneel een drukke maand voor vakantiehuisjes en vakantieparken. Heeft u nog een paar dagen over dan is een weekendje of weekje Zeeland wellicht het overwegen waard.

Vakantie Zeeland

Goedkope hotels Vlissingen
Hotel Belgische Loodsensocieteit
Strandhotels Zeeland
Hotels boulevard Vlissingen
Evenementen Zeeland