Hotel Pier 7 Vlissingen

Hotel Pier 7 Vlissingen is een nieuwe accommodatie op het strand van Vlissingen. Het hotel hoort bij zandpaviljoen Pier 7 dat in april 2018 werd geopend. De kamers zullen op 23 april 2018 gereed moeten zijn. Er wordt op het moment (17 april) volop het interieur van de kamers gewerkt. De containers van het bouwbedrijf staan nog boven het hotel op de boulevard.

Hotel Pier 7 Vlissingen
Vier beach rooms van Hotel Pier 7 in Vlissingen. Rechts ligt het zandpaviljoen. De overige drie hotelkamers liggen aan de andere zijde van het paviljoen. Booking.com heeft Hotel Pier 7 opgenomen in zijn programma.

hotelkamers van Pier 7
De hotelkamers liggen naast het zandpaviljoen. Gasten van Hotel Pier 7 stappen direct het strand op als ze hun hotelkamer uitkomen. De hotelkamers liggen onder de promenade van de boulevard in het badcaisson. In deze betonnen ruimten was eerder de reddingsbrigade gevestigd met een openbaar toilet, douches en opbergruimte.

Strandwachtenpost Vlissingen
De reddingsbrigade is een aantal jaren geleden verhuisd naar strandpost De Nolle op de Nolledijk naast strandpaviljoen Panta Rhei. Hier heeft de dienst een uitkijkpost gekregen over het Badstrand (hier ligt Pier 7) en het naastgelegen Nollestrand.

Strandwachten zijn te herkennen aan hun gele t-shirt en rode broek. Zij lopen langs de waterkant of varen rond op een rubberbootje. Vooral als het vloed is en er grote schepen passeren dan kan de golfslag een sterke stroming teweeg brengen. Mensen kunnen dan meegetrokken worden in de zee. Ook zijn er regelmatig badgasten die te ver weg zwemmen. Dit is gevaarlijk want passerende boten kunnen niet zomaar stoppen. Bovendien is de stroming in zee sterker dan menigeen vermoedt zodat mensen niet meer terug kunnen zwemmen naar het strand.

Vakantie Zeeland

Hotel Pier 7 (Booking)
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed en Breakfast

Tags: Hotel Pier 7, strandhotel, Vlissingen, Strandhäuser