Vlissingen Vintage

By | 26 juni 2016

oldtimers op het vintage festival in vlissingen

Vlissingen Vintage

Vlissingen Vintage werd op zaterdag 25 juni 2016 gehouden in de binnenstad van Vlissingen. Omdat het weer goed meewerkte was het een erg gezellige dag. Er stonden diverse oldtimers op de Oude Markt waar het publiek rondom kon lopen. Op Plein Vier Winden was een kledingmarkt met vintage kleding. Het drukst was het op de Kleine Markt waar een klein podium stond opgesteld met live muziek. Toen wij langs kwamen was net de Walcherse band Wild May West begonnen. Wow, wat een goede stem heeft deze zangeres. De muziek paste perfect op deze middag.

kleine markt met wild may west op vintage vlissingen
De Kleine Markt in Vlissingen. Hier stond het podium met de live muziek. Drank kon men kopen bij de kraam op het plein. Een beker Heineken was gewoon 2 euro en je werd snel geholpen. Er heerste een ongedwongen atmosfeer door de prima muziek en het zonnige weer. Persoonlijk vond ik het hier een stuk leuker dan bij het Rrrollend Foodtruck festival wat even verderop werd gehouden in de Machinefabriek. Ik had bij Rrrollend al wat dames zien lopen met vintage kleding maar wist toen nog niet dat er een Vintage festival was in de binnenstad van Vlissingen.

oude markt met vintage festival
De Oude Markt naast de St. Jacobskerk waarop een deel van Vlissingen Vintage werd gehouden. Op de achtergrond de twee terrassen van de lokale lunchrooms.

Vlissingen Vintage 2017
Deze editie hebben we helaas gemist omdat we op vakantie waren…
oldtimers op de oude markt
Oldtimers op de Oude MarktGeef een reactie