Vlissingen Vintage 2019

By | 26 juni 2019

Vintage Vlissingen 2019 is een rockabilly festival in de binnenstad van Vlissingen. Het podium was dit keer door bouwwerkzaamheden verplaatst van de Kleine Markt naar de Oude Markt. Hier staat ook de St. Jacobskerk en zijn diverse horecagelegenheden waaronder cafe The Ballroom dat een eigen zaal heeft. In deze zaal werden ook optredens gegeven.


Wij zijn zaterdag vroeg in de avond twee uurtjes langs geweest toen we van het strand terug kwamen. Het was gezellig druk op de Oude Markt maar het mooie weer zal zeker wat bezoekers gekost hebben. Zondags speelde Wild May West en die had ik best wel willen zien maar het strandweer hield ons tegen. In de PZC was bovendien te lezen dat het maar een haartje had gescheeld of het leuke festival was niet doorgegaan. De hoofdsponsor was gestopt maar met de financiƫle hulp van een horecazaak en de gemeente Vlissingen kon het evenement toch doorgang vinden. Vintage Vlissingen ging niet door in 2020 en 2021 door corona. In 2022 lijkt het festival ook niet door te gaan maar in 2023 weer wel.


Zoals gebruikelijk stonden er weer tientallen oldtimers op het Bellamypark waaraan de bezoekers zich konden vergapen (en foto’s maken).

Evenement Zeeland

Muziek Festival Aan Zee Vlissingen 2022
Bevrijdingsdag Zeeland 2022
Onderstroom Vlissingen 2022
Volkoren Middelburg 2022
Jazz Middelburg 2022