Vlissingen Vintage 2019

By | 26 juni 2019

Vintage Vlissingen 2019 is een rockabilly festival in de binnenstad van Vlissingen. Het podium was dit keer door bouwwerkzaamheden verplaatst van de Kleine Markt naar de Oude Markt. Hier staat ook de St. Jacobskerk en zijn diverse horecagelegenheden waaronder cafe The Ballroom dat een eigen zaal heeft. In deze zaal werden ook optredens gegeven.


Wij zijn zaterdag vroeg in de avond twee uurtjes langs geweest toen we van het strand terug kwamen. Het was gezellig druk op de Oude Markt maar het mooie weer zal zeker wat bezoekers gekost hebben. Zondags speelde Wild May West en die had ik best wel willen zien maar het strandweer hield ons tegen. In de PZC was bovendien te lezen dat het maar een haartje had gescheeld of het leuke festival was niet doorgegaan. De hoofdsponsor was gestopt maar met de financiele hulp van Bistrobar VleeschVentje, The Ballroom en de gemeente Vlissingen kon het evenement toch doorgang vinden. Vintage Vlissingen is op zoek naar meer sponsors voor volgend jaar.


Zoals gebruikelijk stonden er weer tientallen oldtimers op het Bellamypark waaraan de bezoekers zich konden vergapen (en foto’s maken).
Citytrip Vlissingen

Evenementen en festivals in Zeeland
Vintage Vlissingen 2018
Vlissingen Vintage 2016
Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland