Storm Vlissingen 2021

By | 18 maart 2021

storm 2021 oranjemolen
Als er een storm over Vlissingen heentrekt dan is de Oranjemolen op de zeedijk een favoriete plek om foto’s te schieten. Afgelopen weekend waren de condities (voor foto’s) erg gunstig. Het was hoog water om 13.00 uur, zonnig weer en de storm was actief tussen 10.00 en 14.00 uur. Het was dan ook redelijk druk op de zeedijk en op het Keizersbolwerk waar het standbeeld van Michiel de Ruyter staat.

storm 2021 keizersbolwerk gang
Fotografen komen ook graag in het gangetje onder het Keizersbolwerk. De beukende golven stromen hier bij een storm over de aanlegsteigers. Vanuit deze gang kan men de betonnen glooiing oplopen die onderaan de boulevard ligt.

storm 2021 keizersbolwerk beneden
Om tijdens een storm daar naar buiten te gaan is niet zonder gevaar. Een golf slaat over de pier heen langs het gangetje.

storm 2021 boulevard vlissingen
Op de boulevard was het minder druk. Wel parkeerden veel mensen hun auto op de parking naast de bioscoop. Vanaf daar sta je zo op de boulevard en kan er gelopen worden naar het Keizersbolwerk. Het schouwspel bij de Oranjemolen is goed te zien op het Keizersbolwerk.

Vlissingen stedentrip

Vlissingen dagje uit
Appartement Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen