Motorcross Zoutelande 2017

By | 14 oktober 2017

motorcross Zoutelande

De motorcross Zoutelande was vandaag op 14 oktober 2017. Hoewel we geen uitgesproken liefhebbers zijn van motorraces vinden we het wel leuk om naar de strandcross te gaan. Het was lekker weer met een heerlijk zonnetje. Zittend op het duin kunnen de toeschouwers de wedstrijden prima volgen. Strandpaviljoen de Branding ligt naast het parcours en dat was de plek waar wij later naar toe gingen. Eerder die middag gingen we naar het paragliden kijken in de duinen.

Organisator van de jaarlijkse motorcross Zoutelande is Motorclub de Pekelinge te Aagtekerke. De editie van dit jaar was alweer de 10e keer. Er zijn maar enkele motorcross evenementen die op het strand gehouden worden. Behalve de Red Bull Knock Out in Scheveningen (om de twee jaar, pas weer in 2018) is er ook nog de strandcross in Vlissingen. Deze strandcross vindt plaats op zondag 29 oktober 2017.

zoutelande motorcross 14 oktober 2017

strandcross zoutelande
De Kustmarathon Zeeland wordt ook op dit duin gelopen. De editie van 2018 vond van 5 t/m 7 oktober 2018 plaats.
Zeeland evenementen

Tags: motorcross, Zoutelande, strandcross, motor, race, outdoor, festival, evenement
evenementen Zeeland, Vlissingen Vintage, Rrrollend foodtruck, Cuisine Machine Vlissingen, Colours By The Sea strandhotels Zeeland, Bijzonder overnachtingen Zoutelande