High Tea Middelburg Arneville review

By | 27 februari 2023

restaurant Arneville Hotel Middelburg

High Tea Middelburg Arneville review

In december 2022 zijn we voor een High Tea Middelburg naar het Fletcher Hotel Arneville gegaan. Onderstaand artikel is onze review hiervan. Het uitje hadden we te danken aan de Postcodeloterij die ons 4 vouchers had gegeven. We kozen voor 3 x high tea en 1 x sauna Goes.

Het Fletcher Hotel Arneville staat buiten de binnenstad van Middelburg. Het is een laagbouw hotel met parkeerplaats aan een drukke kruising. Het hotel is goed bereikbaar met de auto. Wij bezochten het restaurant in Arneville in december 2022 op een zaterdagmiddag rond een uur of 13.00. Het was erg rustig toen wij kwamen. We gaven aan de receptie door dat we voor een high tea kwamen. Erg sfeervol is het restaurant misschien niet maar we zaten er lekker ontspannen.

tafel gereserveerd in Arneville
De medewerkster in de bediening was aardig en snel. Onze tafel was gereserveerd en binnen no-time kregen we de high tea. Eerst de theekannen en de borden. Het eten volgde snel daarna. Binnen 10 minuten stond alles op tafel. Bij de high tea Vlissingen Fletcher Hotel moesten we meer dan een uur wachten op het eten.

high tea arneville hotel
De high tea in Fletcher Hotel Arneville zag er goed uit. De broodjes waren zacht en vers en het ei en de scones warm. Op de sandwiches zat ham, zalm en groenten.

high tea hapjes in Middelburg
Toen we alle hapjes op hadden zaten we vol. Er is geen onbeperkt drinken maar uit een theekan kunnen 4 koppen thee gehaald worden. Voor ons meer dan genoeg. Op tafel staan een aantal zakjes thee ter beschikking. Koffie werd niet verstrekt in ons arrangement (tenzij je het los betaalde). Wij waren in ieder geval tevreden over de kwaliteit van onze high tea in Arneville. Zoals gezegd, we kregen het gratis met een voucher. De normale prijs zal minimaal 30 euro zijn.

Reviews op internet
Ik zag twee positieve reviews van high tea Arneville op Tripadvisor maar deze dateren van 2018. De reviews over het hotel zelf zijn voldoende (7.1 bij Booking). Het personeel komt niet altijd uit Nederland en praat soms Engels. Wij zijn nadien nog een keer in het hotel geweest voor het Oud & Nieuwjaarsfeest en waren ook hier tevreden over. In Fletcher Hotel Vlissingen heb je een groot buitenterras met uitzicht over de zee. Fletcher Hotel Middelburg bij het treinstation (in centrum) heeft een leuk terras op de stoep en kijkt uit over het kanaal. Het terras van Arneville is in de tuin bij de autoweg. Bekijk meer foto’s van de hotelkamer in Arneville en van de bar/restaurant/lounge.

Middelburg stedentrip

Fletcher Hotel Arneville Middelburg (Booking, 1154 reviews, 7.1)
High Tea Middelburg in Fletcher Hotel centrum bij treinstation
Markt Middelburg
Winkelen Middelburg