Fletcher Hotel Arneville Middelburg

Fletcher Hotel Arneville Middelburg
Fletcher Hotel Arneville ligt aan de rand van Middelburg aan een druk kruispunt. Het is hierdoor prima te bereiken als je met de auto komt. Het laagbouwhotel heeft een eigen parkeerplaats met een laadpaal. Naar het centrum is ongeveer 15 minuten lopen en naar het treinstation 10 minuten. Het interieur en de uitstraling aan de buitenkant is wat gedateerd maar is schoon.

tweepersoonsbed Arneville Hotel
De tweepersoonskamer (20 m2) heeft een stevig tweepersoonsbed dat prima legt en heerlijk slaapt. Het is 160 cm breed. Wij waren er persoonlijk zeer tevreden over. Arneville heeft ook 2 junior suites en een studio van 40 m2 met een eigen kitchenette. De deken was wel dun en er lag volgens mij geen deken in de kast. In reviews wordt van de dunne deken wel eens melding gemaakt. De deken bleek redelijk warm.

kachel in Arneville
In de kamer is een thermostaat en er is een verwarmingselement aan de muur die je open kan draaien. Het raam kan worden open gemaakt.

uitzicht Arneville
Voor het uitzicht hoef je niet naar Arneville te komen. Het kijkt uit op de straat of parkeerplaats. Van het autoverkeer hadden we die dag geen last. In weekenden, vakantietijd of zomers weer is het een stuk drukker. De weg voor Arneville is de toegangsweg naar Middelburg centrum. Er wordt in reviews ook regelmatig geklaagd over gehorige hotelkamers. Onze buren hebben we niet gehoord maar wel hoor je goed als mensen in de gang langs lopen. Vooral de kamerdeur slaat vrij hard in het slot.

ontbijt Hotel Arneville Middelburg
Het ontbijt is voldoende. De broodjes zijn vers en er is keus uit verschillende soorten beleg. Er is een grote koffieautomaat en daar moet men regelmatig wachten totdat men aan de beurt is. Als alle kamers volgeboekt zijn kan het zijn dat men even moet wachten op een schoon plekje. Toen wij er waren was er aanvankelijk slechts een mevrouw voor het restaurant. Meer foto’s van de bar, lounge en restaurant.

Fletcher Middelburg & Vlissingen

Fletcher Hotel Arneville Middelburg (Booking, 1154 reviews, 7.1)
Fletcher Middelburg Loskade/centrum (Booking, 827 reviews, 7.0)
review High Tea Middelburg – Fletcher Hotel Arneville
review High Tea Middelburg – Fletcher Hotel centrum/treinstation
review High Tea Vlissingen – Fletcher Hotel Arion boulevard