High Tea Middelburg Fletcher Hotel – review

By | 20 januari 2023

High Tea Middelburg Fletcher Hotel

High Tea Middelburg Fletcher Hotel – review

De high tea Middelburg in het Fletcher Hotel hadden we te danken aan de Postcodeloterij die 4 vouchers weggaf voor bepaalde uitjes in Nederland. Wij kozen voor 3 x high tea en 1 x de sauna. Onze eerste voucher was een high tea in het Fletcher Arion Hotel op de boulevard.

Fletcher hotel Middelburg

Fletcher heeft twee hotels in Middelburg. Een hotel aan de Loskade (tegenover het treinstation) en Hotel Arneville aan de Buitenruststraat dat buiten het centrum staat. Deze review gaat over de high tea in het Fletcher Hotel aan de Loskade bij het treinstation. De accommodatie is erg bekend in de stad en heeft een prima locatie. Naar het treinstation is 200 meter en naar de binnenstad is 400 meter.

Reserveren & entree
high tea theepotten op tafel
Als je een voucher hebt dan moet je online reserveren zodat het hotel op de hoogte is. Het reserveren gaat eenvoudig en snel. Toen wij binnenkwamen op een vrijdagmiddag in november 2022 was het rustig in het restaurant. De temperatuur binnen was warm. We hadden keus genoeg om een plaatsje uit te zoeken. De medewerker was vriendelijk en bracht vrij snel twee potten met water en een aantal losse zakjes Lipton thee. Ik was benieuwd hoelang we dit keer op het eten zouden moeten wachten. Tijdens de high tea Vlissingen Fletcher duurde het meer dan 1 uur voordat de etagère op tafel werd gezet.

Wachttijd 30 minuten
restaurant Fletcher Middelburg Loskade
De wachttijd bij Fletcher Middelburg viel mee, het duurde ongeveer 30 minuten voordat het eten op tafel stond. Omdat we al eerder voorzien waren van 2 theepotten met zakjes thee was het geen probleem om een half uurtje te wachten. Het restaurant ligt op de begane grond en heeft grote ramen met uitzicht op het Kanaal door Walcheren. Een kop koffie of cappuccino was inbegrepen.

High Tea Middelburg – het eten


De opzet van de high tea in het Fletcher Hotel Middelburg was duidelijk anders dan in het Arion Hotel in Vlissingen. We kregen in Middelburg vrij snel twee theepotten met heet water en konden zelf inschenken. Er was geen bekertje soep in Middelburg en een etagère maar een broodplank met daarop de hapjes. Ik vond de hapjes beter smaken als in Vlissingen. De sandwiches bestonden uit 2 x wit brood en 2 x bruin brood en waren gevuld met ham/groente of een smeersel van groente & mayonaise. Het brood was vers. De opgevouwen omelet vond ik ook lekker. De scones waren warm en vers. Samen met de resterende hapjes zaten we behoorlijk vol. Uit de theepot konden 4 glazen thee worden gehaald.

Review High Tea Fletcher Hotel Middelburg

We waren best tevreden over de kwaliteit van deze high tea in Fletcher Middelburg gelegen aan de Loskade. Geen etagère maar een broodplank maar wij hadden daar geen moeite mee. Het omelet en scones waren warm en de sandwiches vers en lekker. Zoals gezegd, de high tea van ons was gratis omdat we een voucher hadden van de Postcodeloterij. Op het internet kan je de vouchers ook zelf kopen voor 30 euro (15 euro p.p.). Als je in het restaurant bestelt heb je kans dat je meer dan 30 euro moet betalen.

Arneville Hotel
We hebben tevens een tweede high tea Fletcher gedaan in Middelburg. Het andere Fletcher hotel ligt net buiten de stad. Lees hier ons review high tea Fletcher Arneville Hotel.

Hotels Middelburg

Aan de Loskade zijn verschillende hotels gevestigd. De hotels kijken uit over het kanaal. Naar de belangrijkste winkelstraat van Middelburg (Lange Delft) en het treinstation is 5 minuten lopen. Regelmatig meren ook riviercruiseboten aan de Loskade zoals de Antonio Bellucci.
Fletcher Middelburg Loskade
Hotel de Nieuwe Doelen
Hotel le Beau Rivage
Hotel Loskade 45