Oudejaarsfeest Middelburg Hotel Arneville

oudejaarsfeest Middelburg Arneville
Fletcher Hotel Arneville in Middelburg organiseert ieder jaar een oudejaarsfeest. De foto’s zijn gemaakt op 31 december 2022. De zaal ligt op de begane grond en is multifunctioneel te gebruiken. Op deze oudejaarsavond waren er ongeveer 70 mensen. Er hing weinig kerstversiering.

oudejaarsfeest met dj en buffet
De entree voor de oudejaarsavond was 50 euro per persoon. Op de achtergrond staat het buffet. De dj speelde muziek maar zong ook zelf liedjes. De drankjes waren exclusief. Er werd wel wat gedanst maar de meeste mensen bleven liever aan tafel zitten. Tegen 0.30 uur was het feest afgelopen. Ook de bar in Arneville was gelijk dicht. Vond ik wel jammer, had best nog even een drankje willen drinken.

buffet oudejaarsavond Arneville Hotel
Het eten op oudejaarsavond was een buffet. Bij het voorgerecht kon men kiezen uit verschillende soorten vlees, vis en broodjes.

buffet oudejaar hoofdgerecht
Het hoofdgerecht bestond uit aardappeltjes, rijst, groenten, stukje vlees en gestoofd vlees. Geen exclusieve gerechten maar eenvoudig eten dat goed was. Nadien konden we ook nog kiezen uit verschillende schalen met toetjes. Om 00.00 uur werd aan iedereen een glas bubbels uitgedeeld.

Silvesterparty Zeeland

Er is niet zoveel keus meer op Walcheren als je een oud- en nieuwjaarsfeest zoekt. Bij Hotel Piccard in Vlissingen moet men een arrangement boeken van 2 nachten als men het oudejaarsfeest wilt bijwonen. Er komen die avond veel toeristen uit Belgiƫ en Duitsland. Picard werd echter in 2021 overgenomen en de oudejaarsavond is niet meer los te boeken. Bij Strandhotel Westduin is geen Silvester party meer op oudejaarsavond. Het hotel is op oud- en nieuwjaar wel geopend maar op zonder live muziek. Het diner sluit om 22.00-22.30 uur. Fletcher Hotel Arion in Vlissingen heeft een wat nette silversterparty maar ook bij hen moet je twee nachten bijboeken. In 2022/23 koste het arrangement voor 2 nachten ruim 300 euro p.p exclusief de drankjes.
High Tea Zeeland

review High Tea Middelburg – Fletcher Hotel Arneville
review High Tea Middelburg – Fletcher Hotel centrum/treinstation
review High Tea Vlissingen – Fletcher Hotel Arion boulevard