Fletcher koopt Arion Hotel

By | 11 juli 2021

Arion Hotel heeft nieuwe eigenaar

Het was al een aantal dagen bekend maar het viel me nu pas op: Amadore verkoopt 3 hotels aan Fletcher Hotels. Het betreft Hotel Arion op de boulevard in Vlissingen, Hotel Arneville in Middelburg en Hotel Kamperduinen in Kamperland. Stadshotel Goes blijft in het bezit van Amadore evenals de Grands Cafés in Dishoek, Middelburg en Domburg. De hotels van Amadore gaan per 2 augustus 2021 over naar Fletcher. Het personeel kan mee naar het nieuwe bedrijf.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een hotelketen in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1997 door Chris Luken die eerder bekend was geworden van de Hotelbon. In de Wikipedia staat dat hij de hotelketen vernoemde naar zijn hond Fletcher. Luken bouwde de keten in de loop van de jaren behoorlijk uit. Hij verkocht in 2016 het bedrijf aan het zittend management, NIBC Bank en het Luxemburgse Xead. In april 2021 kocht de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria een meerderheidsbelang in Fletcher Hotels. De nieuwe eigenaar wil flink uitbreiden. Er zijn nu 102 Fletcher hotels en het doel is om dit te verhogen naar 150 hotels.

Fletcher Hotel Veerse Meer

Fletcher hotels Zeeland

Fletcher heeft nu 9 hotels in Zeeland en dit zullen er straks 12 zijn. De nieuwe aanwinsten passen goed bij de huidige hotels. Fletcher had nog geen accommodatie in Vlissingen en Hotel Arion ligt op een toplocatie. In een interview van Quotenet met de oude eigenaar Chris Luken was te lezen dat het Zuiderduin Beachhotel (in Westkapelle) zijn favoriete hotel was. Op de foto het terras van Hotel-Restaurant Het Veerse Meer in Arnemuiden.
– Hotel-Restaurant Middelburg
– Zuiderduin Beachhotel
– Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, Arnemuiden
– Duinhotel Burgh Haamstede
– Strandhotel Haamstede
– Strandhotel Renesse
– Landgoed Hotel Renesse
– Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad
– Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale, Sluis

Vlissingen stedentrip

Appartement Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Bijzonder overnachten Zeeland
Hotels en appartementen in Dishoek
Hotels en appartementen in Domburg