Boulevard Vlissingen storm

By | 4 januari 2018

Gisteren trok de eerste storm van 2018 over Nederland. Waar kun je de kracht van de wind beter zien dan op de boulevard van Vlissingen? De vloed stond om 14.45 uur op het hoogste punt. Veel mensen hadden nog kerstvakantie en besloten om een kijkje te gaan nemen.

vlissingen storm keizersbolwerk
Het Keizersbolwerk is een prima plek om naar de storm te kijken. Om 12 uur konden we nog over de glooiing wandelen naar de poort van het Keizersbolwerk. Maar tegen 14.00 uur was dit niet meer mogelijk. De golven rolden over de glooiing tegen de boulevard aan.

boulevard vlissingen storm
Ook op Boulevard Bankert was veel te zien. De wilde zee die op de betonnen trap naar het strand beukte leverde fraaie beelden op. Op de achtergrond is de Gevangentoren te zien op boulevard de Ruyter.

vlissingen storm boulevard bankert
Boulevard Bankert, Vlissingen

westerstorm vlissingen
Op het Badstrand kon je nog wel wandelen maar er waren niet veel mensen die over het strand gingen lopen.

bunker vlissingen storm
Op de kop van de Nolledijk (bij het windorgel op de bunker) was de wind het hardst. Een kort filmpje (27 seconden) van de storm boulevard Vlissingen is te zien op de Facebookpagina.
boulevard Vlissingen storm, wandelen, boulevard Bankert, Keizersbolwerk, Badstrand, Vlissingen hotels en appartementen, boulevard Evertsen, evenementen Zeeland Colours By The Sea