Kerstmarkt Goes 2017

By | 9 december 2017

Vrijdagmiddag zijn mijn vrouw en ik naar Goes gereden waar de kerstmarkt net geopend was (16.00 – 23.00 uur). Op zaterdag zijn de openingstijden van 11.00 – 17.00 uur. De kerstmarkt is geconcentreerd in het gebied rondom de Singelstraat, Markt en de Keizersdijk. De kerstmarkt Goes is de grootste kerstmarkt van Zeeland samen met die in Axel. Toen we er waren was de markt net open en was het nog erg rustig. Het leukste gedeelte vonden wij de gezellige blokhut tenten bij de cafes op de Markt. Hier staat ook de grote kerstboom opgesteld. Op zaterdag 9 december is er een kerstconcert tussen 15.00 – 17.00 uur.

foodtruck kerstmarkt goes
De foodtrucks staan voornamelijk in de Singelstraat bij de Markt. Blikvanger op de foto is de foodtruck in legerkleuren waar hamburgers worden verkocht. De truck staat voor de Grote of Maria Magdalenakerk. Links is de de Heilige Maria Magdalena kerk.

kerstmarkt goes podium
In de Singelstraat is het podium te vinden met de live muziek. Om 16.15 uur was men nog bezig om alles te installeren. Links de Heilige Maria Magdalena kerk.
cafe's kerstmarkt Goes 2017
De cafes en restaurants op de Markt hebben blokhut tenten opgesteld met veel verlichting en kacheltjes. Op de stoelen ligt vaak een dekentje zodat de bezoekers toch warm blijven. Bezoekers kunnen via het looppad tussen de tenten lopen. Het weer is de komende dagen vrij koud.

Grote Kerk in Goes
De kerstmarkt Goes is tevens in de Grote of Maria Magdalenakerk. Vrijwilligers verkopen kerstartikelen en snuisterijen in een afgezet gedeelte.

kraampjes keizersdijk goes
Er zijn ook kraampjes met kerstartikelen op de Keizersdijk. Toen wij de foto maakten was de kerstmarkt een uurtje open.
Tags: kerstmarkt, Goes, Zeeland, foodtrucks, evenement, festival, kerstboom, Grote Kerk, Markt, cafes, blokhut, tenten, live muziek, kerstfeest, winkelen, grootste kertmarkt, Goes, Grote Kade en Kleine Kade, kerstmarkt Middelburg, ijsbaan Middelburg, Vlissingen Wonderstroom, evenementen, winkelen