Vlissingen Wonderstroom

tent vlissingen wonderstroom
Vlissingen Wonderstroom is een 3 daags festival met acrobatiek, straattheater, kunt, muziek, film en vuur- en lichtshows. Het wordt ieder jaar in december gehouden. De centrale plek was dit jaar de grote tent op het Bellamypark. Er waren ook muziekoptredens in jongerencentrum de Piek en lichtshows in de St Jacobskerk. Een passe-partout kostte 7,50 p.p. De data voor volgend jaar zijn 14 t/m 16 december 2018.

wonderstroom vlissingen bellamypark

Vlissingen Wonderstroom

Vlissingen Wonderstroom is onderdeel van het winterevenement Wonderstroom dat van 8 t/m 29 december loopt. De cafe’s en restaurants hebben blokhutten voor hun zaak gezet en het geheel is leuk aangekleed met hout en verlichting. Binnenin zijn branders en kacheltjes opgesteld zodat het toch redelijk warm is.

vlissingen wonderstad 2017 bellamypark
De blokhut voor cafe Speyk. Het ziet er best gezellig uit op het Bellamypark. Er zijn genoeg mensen die eventjes de tijd nemen om te zitten in een van de blokhutten. Middelburg Winterstad heeft ook een winterevenement met blokhut tenten en een ijsbaan die veel jeugd trekt.

Kerstmarkt Vlissingen

Op 22 en 23 december 2017 is er een kerstmarkt op de Oude Markt met een kerstman, kerst-DJ en glühwein. Op de Oude Markt is een ingang naar de HEMA, winkelcentrum de Fonteyne, Action en de parkeergarage.
Tags: Vlissingen Wonderstroom, Wonderstad, kerstmarkt, 2017, kerstmarkt Goes, sinterklaas Oost-Souburg, evenementen Zeeland, Vlissingen Vintage, Rrrollend foodtruck, Cuisine Machine Vlissingen, Colours By The Sea, Vlissingen kerst 2021